Kukorica leves recept



* 1 doboz csemege kukorica
* 1 erőleves kocka
* 2 dl tejföl
* 1 evőkanál liszt
* só
* bors
* reszelt füstölt sajt
A Kukorica leves elkészítési módja:
A kukoricát egy lábosba öntöm, és 3 dl vízzel felengedem. Hozzáteszem a leveskockát és felforralom. A tejfölt a liszttel simára keverem, majd a forró levessel hőkiegyenlítem, és ezután beleöntöm. Sóval, borssal ízesítem, és összeforralom. Tálaláskor megszórom reszelt füstöltsajttal a tányrokon.
piritott rozskenyér kockával tálalom
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: danya, 2008. febr. 10. 07:46
A kukorica leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.