Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kovászosuborka-leves recept

Kovászosuborka-leves recept

A Kovászosuborka-leves hozzávalói:
4 közepes kovászosuborka
5 dl kovászosuborka-lé
4 dl kefir
1 gerezd fokhagyma
1 csokor friss kapor
kevés cukor, só


A Kovászosuborka-leves elkészítési módja:
Az uborkát kisebb kockákra vágom. A felét turmixba teszem, ráöntök 2 dl uborkalevet, s pépesítem. Pici cukorral, sóval ízesítem. Fokozatosan hozzáadom a többi levet, a felaprózott kaprot, és a zúzott fokhagymát. Addig keverem, míg habos nem lesz. Előhűtött csészékbe elosztom a megmaradt uborkakockákat és ráöntöm a sűrű levet.

Melegben üdítő étel.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kovászosuborka-leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook