Kolbászos leves recept
A Kolbászos leves hozzávalói:50 dkg csicsóka
10 dkg mangalica zsírszalonna
10 dkg füstült kolbász
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
A Kolbászos leves elkészítési módja:
Kiolvasztjuk a kockára vágott szalonnát, majd üvegesre pároljuk benne a finomra vágott vöröshagymát. Beletesszük a felkarikázott kolbászt, hogy kicsit kisüljön a zsírja, majd hozzáadjuk a karikára vágott csicsókát. Rövid ideig együtt pirítjuk, majd felengedjük 1,5 dl vízzel. Megsózzuk, puhulásig főzzük, majd beletesszük az apróra vágott petrezselymet.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. márc. 22. 08:01
A kolbászos leves elkészítési módja és hozzávalói.