Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Csicsókaleves kolbásszal recept

Csicsókaleves kolbásszal recept

A Csicsókaleves kolbásszal hozzávalói:
1/2 csokor petrezselyem zöld
1/2 dl étolaj
20 dkg füstölt kolbász
2 fej vöröshagyma
50 dkg csicsóka



A Csicsókaleves kolbásszal elkészítési módja:
A vöröshagymát kocka alakúra aprítsuk, majd az olajon megdinszteljük, A csicsókát megpucoljuk, ugyancsak kocka alakúra aprítsuk s a hagymás zsiradékon kicsit megdinszteljük. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjét, felöntjük vízzel, sóval fűszerezzük, s a levest k 10 percig főzzük, ameddig a csicsóka puha lesz. Közben a kolbászt karikákra aprítsuk, és egy serpenyőben megdinszteljük, hogy jól kiadja a zsírját.

Az elkészült csicsókalevest a piros, fűszeres zsírral fűszerezzük, tarkítjuk, s a kisült kolbászkarikákkal tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A csicsókaleves kolbásszal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook