Kismamák segítségét kérném! (beszélgetős fórum)
Szia!
Elfogom olvasni mindenképpen,köszönöm aranyos vagy:-)
Szia!!!
Mi 3 évet vártunk a babucira. Elvileg holnap fog megjelenni itt a hoxán a cikkem ami a mi történetünket meséli el. A párodnál minden rendben van??? Csak azért kérdezem mert nálunk a spermaszám okozott gondot. Majd olvasd el a cikket, mert ott leírok mindent, bár a tapasztalatom az, hogy ha a férfival van gond megáll a tudomány.
A cikkem címe: Amikor a lehetetlen mégis lehetséges.
Remélem hamar sikerül nektek is, de ha még a pároddal nem voltatok kivizsgáláson és nálad elvileg rendben minden, akkor szerintem megéri egy spermavizsgálat egy urológusnál.
Szia!
Ha a mensid rendszertelen akkor nálad semmi nincs rendben!! Nézz föl az antalvali oldalára, és ott fogsz kapni tanácsokat (ha kérsz) hogy hogyan méregteleníts és hogyan tedd rendbe a hormonháztartásodat. Valószínűleg peteérésed sincs, ha össze vissza menstruálsz. Ezt előbb rendbe kell tenni. Az Aviva torna is segít a hormonháztartás rendbetételében, de tudnod kell, hogy az egészségtelen táplálkozást el kell felejteni, mert azokkal xenoösztrogéneket viszel be a szervezetedbe, amik egyre nagyobb bajt csinálnak. Kérj segítséget Valiáktól, és fél év alatt szépen rendbe hozhatod a szervezeted. A baba sem érezné jól magát egy mérgeződött szervezetben,, ezért nem is jön. nem véletlen, hogy 3 év alatt nem sikerült! Nem a pózon kell változtatni, hanem az egészségtelen életvitelt kell lecserélni egészségesebbre! No fehérliszt, no cukor, no cukros löttyök (amit üdítőnek hívnak), no műkaják, no konzervált ételek, no készételek. No tehéntej. Kerüld az ecetes dolgokat (majonézt, ketchupot is!!)
Sok zöldség gyümölcs, és teljes kiőrlésű gabonák. Kolláth reggeli, és zöldturmix minden nap!! Sok sikert.
Nekem az jutott eszembe, hogy imádod, szeretet a párodat? Száz százalékig bízol benne? Ő is akarja? Nekem 18 évesen egy nagy májműtét után azt mondták, sosem lehet gyerekem. Nem akarok tudománytalan lenni, de szerintem azért van három, mert imádtam a férjemet, de ő talán még jobban engem... Állandóan keféltünk, meglógtunk a suliból, meg ilyenek.. Lazán, szabadon, sőt aztán nálunk meg pont az ellenkezője volt a baj, hogy kicsit talán korán is jöttek a gyerkőcök, legalábbis a külső vélemények szerint, de azokra meg...rá..
Ezt nem azért írom, hogy irigykedjél, hanem valahogy úgy érzem itt a babára várók írásaiból sokszor, hogy kicsit túl "projectszerű" a gondolkodás, kevésbé életszerető, bomlóan, feslően, tavaszian szerelmes...
Az öcsém foglalkozott ilyen problémákkal küzdő párokkal, és nagyon sok esetben kiderültek fura dolgok. Pl, hogy maga szex nem jó, hogy az egyik nem is akar igazán gyereket, csak a környezetének akar megfelelni, de még olyan is, hogy a férfi csalja a nőt évek óta.. Meg az is, hogy ők igazából nem érzik magukat jól együtt... Aztán volt, akit nem akart elvenni feleségül a párja, és ő ezt a bizalom hiányának élte meg. Ahogy mégis megvolt az esküvő, jött is a baba. Ezekett meg nem azért írom, mert azt gondolom itt a baj, hiszen egyáltalán nem ismerlek, csak ezeket mesélték, és úgy megragadtak bennem..
Egy idő után én elgondolkoznék családterápián, vagy valami ilyesmin, ahol esetleg egy külső személy elbeszélget veletek..
Őszintén sok sikert kívánok az életedhez!
Akkor csak eddigieket tudnám én is sorolni bár szerintem a legfontosabb,hogy ne görcsölj!!!!!
Össze fog jönni biztosan!!!!!!
Én drukkolok! : )
Görgesd le és "SLOW DOWNLOAD"
Remélem hasznát veszed
Szia!Ez itt Kriston Andrea intim tornája:
Kiknek ajánlott a torna?
Megelőzésként:
záróizmok karbantartására, szexuális aktusban résztvevő izmok ügyesítésére, orgazmusképesség fokozására, a szülési izmok felkészítésére (9 hónapig végezhető), változó korban az altesti erő megtartására
Helyreállításként:
megszüntethető és csökkenthető az akaratlan vizelet - és székletvesztés, a hüvelygyengeség -, a húgyhólyag -, a méh - és végbélsüllyedés, az aranyér és az izomgyengeségből, érzékelési hiányból származó szexuális örömtelenség.Peteérés serkentésére. A tréning fontos szereppel bír szüléskor és műtéti rehabilitációkor.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszönöm szépen,megcsinálom,ha sikerül valahonnan letöltenem.
Mára lelépek,huncutkodni:-))Hátha! Jó éjt mindenkinek és köszönöm a sok jó tanácsot ötletet.
Örülök,hogy vannak még ilyen kedves nők is és itt is mint ti!Puszim
Sajnos amikor az embernek szembesülnie kell a legrosszabbal, amikor a kórházba lesterilezik akkor bizony könnyen kiborul a bili, akárhogy is tartja magát az ember, sokszor elesünk de abban a pillanatban fel is állunk.
Fel a fejjel, tényleg fog sikerülni.
Én azt mondom, hogy ezeken keresztül kellett mennem, sokkal jobb ember lettem, sok türelemre tettem szert, sokmindent megtanultam. Megértőbb lettem és elfogadóbb.
Igen le tudod tölteni! Hüvelyi és alhasi torna! Fontos, hogy olvasd el a bevezetőt is, hogy melegben kell csinálni, stb.
Szerintem jók ezek a természetes cuccok, nekem tényleg segített lelkileg, hogy fizikailag tettem vmit.
Próbálkozzatok szorgalmasan:)
Nyugalom, minden rendben lesz, sikerülni fog.
Tudom, hogy nehéz, nagyon sokszor álltam az idegösszeomlás szélén sajnos de mindig gyorsan megráztam magam és sikerült, persze sajnos csak nagyon sok sok segítséggel de az már nem érdekel:)
A lényeg a lényeg, hogy kitartás.
Majd a vv-elel kiderül ha van valami.
Szia!
Nekem fogamzásgátló abbahagyása után volt rendszertelen mensim. 8 hónapig ittam cickafark+palástfű teakeveréket+szedtem barátcserje kapszulát, egyre többször megjött, de még mindig rendszertelen volt, egyszer megcsináltam itthon az aviva tornát, rá két napra megjött és abban a hónapban terhes lettem, most 4 hós a kislányom.
Nem bizonyított, hogy ezek segítettek, de szerintem igen! A torna nagyon kellemetlen, legalábbis nekem az volt, de hatott:)
Ja és 5 hónap volt a próbálkozás.
Igen a nem 'görcsölnit' könnyű mondani, de én is görcsöltem, viszont a teázgatással úgy éreztem teszek vmit és ez meg is nyugtatott!
Hajrá!
Egy hónapja voltam,minden rendbe volt,közölte is elvileg lehetnék terhes,megfelelő minden.P2 citóm is volt,tehát annyiba maradtunk,megjön és aztán menjek vissza és csinál egy vér vizsgálatot.Megyek majd hó végén,de előtte tesztelek:-)Fél éve úgy konkrétabban és velem van a gond.Páromnak előző kapcsolatából már van bizonyíték,hogy neki van hozzá tehetsége.Előzőleg két idiótám volt évekig,oda jobb hogy nem is lett.
Viszont Páromnak már szülnék.Kicsit rossz lelkileg is,hogy amott már nem lehet 100%-os apuka és hát nekem sem sikerül kárpótolnom:-(Pedig nagyon szeretném,jó apuka lenne,tündér pasi.Az exe mégsem értékelte,persze ő ismét terhes 22 évesen az egy éves kapcsolatában 5hónapos körülbelül és már férjhez is ment.Én meg őszintén,irígy vagyok rá.:-)28 évesen sose voltam még terhes és jövőre jó férjhez megyek én is,de azért nah,kicsit rosszul esik.Amúgy optimista,pozitív ember vagyok,csak ebben a baba témában nem,itt már zuhanós:-)
Sajnos ezek a természetes szerek nem mindig hatnak:(
Én is sokmindennel próbálkoztam és mégsem. Egy jó alapos hormonvizsgálat sokmindent ki fog deríteni.
Jó lenne tudni, hogy van e spontán peteérésed, uh-n látták már, hogy van peteérésed?
egyébként mióta próbálkoztok?
További ajánlott fórumok:
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Pszihológus segítségét kérném!
- Valaki aki ért a mágiához és a szellemekhez....kérném a sürgős segitségét.
- Víz, gáz, villanyszolgáltatóknál dolgozók segítségét kérném
- Rougj Hair Active terméket használók segítségét kérném!
- Akik a méhpempő segítségével lettek kismamák