Valaki aki ért a mágiához és a szellemekhez....kérném a sürgős segitségét. (beszélgetős fórum)
sziasztok!
azt szeretnem kerdezni, hogy van itt valaki aki beszel a szellemekkel?engem nagyon erdekelne. par napja egy latnok/mediummal beszeltem, de eleg bunko volt. aki tudna nekem ebbe segiteni az irjon privat uzenetet.
Smile.
Pár éve,hogy foglalkozom ezotériával.Azt hiszem,mondhatom,hogy nagyon benne voltam.Sok emberrel találkoztam és szerencsére az emberek többsége segít egymásnak.nem magamról akarok mesélni,csak hogy sok mindenben hiszek és sok mindent nem fogadok el...Többször elolvastam amit írtál.Előszőr is elmondanám,hogy mindenkin vannak szellemek,ők azok a lelkek,akik hasonló rezgésszinttel rendelkeztek haláluk óráján,mint te és nem tudnak elszakadni a földi dolgoktól.Ők nem bántanak,nem árthatnak ők a te tapasztalataidból tanulnak.Ha a Párodon "rossz" szellem van,távol tudod tartani,ha a párod és a saját rezgés szintedet növeled.Nem akarok kisregényt írni.Kérheted az Angyalok segítségét is ehhez,jó tanácsokat adtak a többiek.Fehér gyertya.ima,füstölő.És olvass utána könyvekben,mivel emelheted.Ajánlom a mennyei próféciák című könyvet,sokat segíthet.És azzal a valakivel meg beszélgess sokat.Ő kihasználja azt,hogy kapcsolatba léphetett veled.Gondolj bele,más elájulna az ilyen jelenségtől,lehet,hogy én is:)De egy biztos:véletlenek nincsenek és nem véletlen,hogy egymást választottátok a pároddal,valamit végig kell csinálnotok ebben az életetekben.Ő teljesen kizárja az ilyen jellegű dolgokat???Elzárkózik az ezotériától???Beszélgess vele sokat.És a szellemek az emberre rá tudják hozni a frászt,de ártani nem tudnak...van egy felettes erő,aki nem engedi nekik.És védve vagy az őr angyalok és az őrző angyalod által is.Ha Isten veled,Ki ellened?Sok sikert,jelentkezz!!!
Ezzel nem értek egyet, mert ezek a dolgok olyanokra is hatással vannak, akik soha nem foglalkoztak ezzel és nem is hisznek benne. Amikor velem történt ez először, sosem gondoltam ilyenre, csak beszélgettem egy ismerősömmel, panaszkodtam neki, hogy akkoriban sokat fájt a fejem és szédelegtem. Alacsony vérnyomásra gyanakodtam, de kiderült, hogy semmi bajom. Erre kérdezett ő valamit és anélkül, hogy mondott volna bármit, összeállt a kép. Amit vettem a lapot, elmúltak a bajok és pár hónap múlva kiderült, hogy az illető tényleg volt mágusnál.
Róla gondolom, hogy újra megtette, mert nem rég látott rólam képet, amin túlontúl boldognak látszottam szerinte és nem érdemlem meg.
Az elmúlt 3 hétben megint rosszul éreztem magam, fizikálisan, de eddig eszembe sem jutott, csak ma kaptam pár hírt, telefont, több részlettel, amiből összeállni látszik az egész.
A kérdésem arra vonatkozott, hogy ha tudom, hogy valaki folyamatosan bombáz valami rontással, tudom e valahogy hárítani... nem visszaküldeni, vagy ilyesmi, csak megvédei magam. Legyen az bármi... imakönyv a zsebembe, kereszt a nyakamba, vagy ilyesmi. Persze tudom, hogy a legfontosabb a tudat és a hit, hogy nem bánthat. Főleg most hogy már tudom...
na igen:)
Minden cselekedettnek következménye van.Egy nem marad "fű" alatt.
Igen és nem. Ez egy hosszú történet. Egyszer már sikerült leráznom magamról, akkor 3 hónap után jöttem rá. Most csak pár hete tart és ma állt össze a kép, hogy mi történik. Csak arra gondoltam, hátha tud valaki valamit, amit nem csak hittel, hanem fizikailag is tehetek az ügy érdekében. Bár most, hogy tudom, mi folyik, már ellen tudk álni, csak mégis...
Amúgy meg nem foglalkozom boszorkánysággal, csupán tudom, hogy az akire gyanakszom, ő igen és igez amit mondasz Titok... amikor már rám nincs hatással az ügyködésük, végül ... hogy is mondják... "vissza nyal a fagyi"
Egyébiránt aki boszorkánysággal foglalkozik-az kivétel nélkül beteggé válik idővel.
Hisz a cselekedetének ez a "gyümölcse".
Isten erejénél nincs hatalmasabb dolog.
Én kijöttem rontásból.
Sajnos ez rövidtávon nem segít. Úgy gondolom, hogy amiben te hiszel, és amire az én kérdésem vonatkozott, elférnek egymás mellett, mert mindkettő parapszichológiai dolog.
Tehát a kérdésem most is él!
Szia!
Jó köszönöm a jótanácsot.
Igen tudom mire gondolsz remélem többet nem keveredik ilyenekbe.De elhagyni nem fogom csak ha avval rendbe hozhatom mindezt.
Szia.
Szia Smile!
Sztem mindenféleképp léleksebész és mindkettőtöknek mert ő tud teljes tisztítást és olyan védelmet kérni a Mennyei Atyától. ne sajnáld rá a pénzt tudok egyet ha érdekel írj és beszélünk priviben . Ha a párod nem hajlandó veled együttműködni akkor azt ajánlom hagyd el mert ebből neked súlyos bajod származhat és ugye ezt ő sem akarná?
Úgyhogy ha szeret akkor együtt vettek véget ezeknek a dolgoknak és a párod megváltozik és nem nyúl bele olyan dolgokba ami következményeket vonz maga után.
Remélem érted mire akarok kilyukadni.
Ha gondolod keress meg.
Szia
Sziasztok!
Ne feledkezzetek meg az adótok 1+1%-áról!
RENDELKEZZETEK VELE!
2-3szor részt vettem asztaltáncoltatásban.
Csak olyanok voltak a körben, akiket ismerek, akikben megbízok. A szellem (vagy mi) jelen volt, hiszen a nehéz konyhaasztalunk 2, majd 1 lábon állt, forgott.
Engem nagyon érdekel a dolog, ha NEM ELLENSÉGES. Sokat jelentene számomra a létezésük, hiszen van, akiről szivesen hallanék. :(