Rougj Hair Active terméket használók segítségét kérném! (beszélgetős fórum)
:) Akkor tudom melyikre gondolsz, azt ajánlotta nekem is a nő, mikor voltam (a kapszula meg a 3. cucc mellett) :)
Tegnap elmentem bőrgyógyászhoz is azért (hát elég nagy tortúra volt, na de ilyen az egészségügy :/) ő most elküldött vérvételre, és addig a forcapil kapszulát ajánlotta meg egy Alpicort plusz nevű hajszeszt. Fő a változatosság :))
:) S. Lavante-ra gondolsz?
Nekem a Forfora urto, Schiuma lavante és és a kapszulát ajánlották. Érdekes módon nekem száraz és vékonyka hajam van, nem korpásodik. Csak annyira hullik, hogy már söpörni kéne utánam :S :D
Hmm, Meleg ricinus olaj.. köszi a tippet, ellátogatok oda is :))
A fejbőr tisztító folyadék szerintem klassz. Elvileg az a dolga, hogy a keratin kristályokat leoldja, ami elzárja a pórusokat és nem hagyja a hajhagymákat lélegezni.
A hajhullásomat viszont a meleg ricinusolajas pakolás szüntette meg, cirka egy hónap alatt. És alakul a sörény :))
Keress rá itt a ricinus fórumokra, sok hasznosat találsz.
Köszi a gyors választ :)
Én azért is bizonytalanodtam, el, mert rá mertem keresni így fórumokon és annyira eltérőek voltak a vélemények, és hogy mindenkinek mindenre ezeket ajánlották :S
OK, bőrgyógyászathoz. :) A teljes kivizsgálás nálad vagy úgy általában mit takart? (vérvétel vagy valami ilyesmire kell számítanom szerinted?)
Szia!
Én sokat gondolkodtam azon,hogy belevágjak-e a kúrába vagy sem.
Lógtam a neten és infókat keresgéltem róla.Találtam egy cikket ami a hajhullás okaival foglalkozik.Azt ajánlották,hogy szakemberhez pontosabban bőrgyógyászhoz kell fordulni ilyen panaszokkal.Én meg is tettem.Teljes kivizsgáláson vagyok túl és talán megtaláltuk az okát.
Azt javaslom,hogy mielőtt beleugrasz egy méregdrága kezelésbe keresd fel az orvosodat mert nagyon sok szervi baj okozhat hajhullást amit ez a szer nem fog meggyógyítani.
Sziasztok!
Bár látom régen jártak itt, de mégis feltenném itt a kérdésemet :)
Voltam ma én is ilyen fejbőr vizsgálaton. 3 RougjHair készítményt ajánlottak hajhullásra. Hát nem mondom az ára is meg van mindegyiknek :D Még nem mertem őket megvenni. Nézegettem pár fórumot, hát írnak jókat is, meg van ahol szidják is. Nektek bejött a termék? Oroszlán sörényetek van már? :P és nektek a termélcsaládból melyeket ajánlották mire?
Nekem is azt mondták!:DDDDD
De tényleg az van már a vizsgálat előtt is tudtam,évek óta ez a gondom.
Azért szerintem egy próbát megér. Nem azért írom, hogy nehogy megvedd. Csak a mi családunkban ez volt a tapasztalat.
Amúgy ha megkérdezhetem, neked mi a panaszod?
És mindenképp fura h ha vki elmegy egy ilyen vizsgálatra annak mindenképp az lesz a vége, hogy vegye meg a Rougj termékeket, mert az a megoldás a problémáira.
Persze nem azt mondom, hogy rosszak ezek a termékek.
További ajánlott fórumok:
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Fagyigépet használók segítségét kérném...
- Skype-ot használok segítségét kérem! Hogy töröljem a felhasználónevet a skype bejelentkezésnél?
- Opera böngésző+YahooMail VAGY Firefox használók segítségét szeretném kérni!!!
- Kisvárdai és környékbeli felhasználók a segítségeteket kérném!