Opera böngésző+YahooMail VAGY Firefox használók segítségét szeretném kérni!!! (tudásbázis kérdés)
Köszi a tippet! :) Most működik!
Igaz, az Opera legújabb béta változatát kellett feltennem, de működik! :)
Köszi!
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Két problémám van, de elég lenne csak az egyiket megoldani! :)))
Az első:
Opera böngészőt használtam idáig és már évek óta a yahoo mail levelezőprogramot! Egy hete a yahoon frissítettem a postafiókomat és azóta az Opera képtelen kezelni! Belépek és az egész weblapot egy kb. 1 cm széles csíkba tömöríti be a baloldalra! Semmit nem tudok kezdeni vele! :( Próbáltam mindenféle beállítást megváltoztatni, de semmi nem változik!
Van valaki, aki ugyanígy együtt használja a két dolgot és hasonlóképpen járt, esetleg tudja, hogy lehet megoldani a problémát?
A másik probléma:
Az előbbi gond miatt – ha nem oldódik meg – kénytelen vagyok áttérni az Operáról a Firefoxra sajnos! :(
Szóval a Firefox nagyon sok mindenben hasonlít az Operához, kezdek szimpatizálni vele, kivéve egy dolgot: firefoxban nem tudom, hogy lehet előhívni a jelszót, ha már mentettem egy weboldalhoz!
PL.:
Operában: Belépek Hoxára, beírom a felhasználónevemet és jelszavamat, majd az Opera megkérdezi mentse-e? Rányomok, IGEN! Később már nem kell beírkálnom a belépési adataimat, hanem egy "varázspálca" gomb segítségével az Opera automatikusan beilleszti az adatokat!
Eddig oké!
Firefoxban: Belépek Hoxára, adatokat beírom, Firefox megkérdezi megjegyezze-e, rányomok, IGEN! Igen ám, de később újra, és újra be kell írnom!
MIÉRT?
Ha rányomok, hogy jegyezze meg, mivel lehet később előhozni?
Légyszi segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Rougj Hair Active terméket használók segítségét kérném!
- Fagyigépet használók segítségét kérném...
- Skype-ot használok segítségét kérem! Hogy töröljem a felhasználónevet a skype bejelentkezésnél?
- Kisvárdai és környékbeli felhasználók a segítségeteket kérném!