Avon kozmetikumokat használók fóruma! (beszélgetés)
Sziasztok!
Keresek egy strassz köves ezüst színű gyűrűt, ami a februári katalógusban szerepelt. Tudna valaki segíteni, esetleg nincs elfekvőben valakinél?
Köszönöm előre is!
Sziasztok! Rendszeresen használok AVON termékeket, tanácsadó is vagyok :)
Mizujs? :)
Sziasztok!
Ismét egy régebbi, de lehetséges, hogy még kapható terméket keresek.
marokkói rózsa hajpakolás van ráírva, de hajvég ápoló szérum igazából. Szenzációs.
Létezik még olyan? Valakivel tudok olyat cserélni valamire?
Köszi a válaszokat.
Szép hétvégét.
A parfüm ezen a néven már nem kapható, de sok esetben változtatnak a parfümök csomagolásán és a nevükön is.
Nem tudom ez esetben ez történt e.
Szia
Mi is csak az 50-es faktorszámút használjuk 2-3 éve. Nekünk bevált, nagyon szeretem. Ezen kívül a napozás utáni hűsítő spary-t is használjuk, ami C-vitamint tartalmaz.
Szia!
Én is használok naptejet, én is 50 faktorosat veszek, mert világos és érzékeny bőrűek vagyunk mi is. Nekem beváltak ezek a termékek. Én a napozás utáni sprayt is náluk rendeltem.
Sziasztok!
Érdekelne, hogy Avonból rendeltetek-e már naptejet. Ha igen, mennyire vált be? Szeretnék venni magamnak, valszínűleg 50 faktorosat, mert elég érzékeny a bőröm.
Sziasztok!
Tanácsadók, koordinátorok!
Kérdezném, hogy az avonnál lehet-e kapni szemceruza hegyezőt, mert régebben lehetett kapni, és az egyik vásárlóm venne a szemceruzáihoz hegyezőt. Tudtok nekem segíteni?
Szia
Nekem is van olyan termékem ami csípett, ha épp ki volt cserepesedve a szám. Ilyen volt a kakaóvajas ajakápoló.
Viszont, ha valami miatt nem jó vidd vissza a tanácsadódnak, hogy nem vagy megelégedve a termékkel hisz 100%-os garancia van a saját termékekre.
Sziasztok.
Koordinátor vagyok, ha van kérdésetek nyugodtan tegyétek fel nekem itt vagy privibe.