Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket, hogy valaki ajánljon olyan kozmetikum családot, amely hidratál is, viszont tartósítószer és káros anyag mentes. Nagyon sok helyen kerestem és kutattam eddig, de sajnos nem találtam rá megoldást, pedig számomra ez hatalmas probléma, hiszen allergiás vagyok a kőolaj származékokra, illetve a tartósítószerre is. Sajnos az Ilcsiben is lépten nyomon benne találtam a tartósítószert... :/
Köszönöm szépen és további szép napot nektek! :)
Szia Judit!
Nagyon köszönöm a tippet, 2 hónapja használom a krémet és vettem pakolást is azt a bzseléset. Nagyon meg vagyok elégedve, tökéletesen hidratált lett a bőröm, végre nincs a felszíne kiszáradva és nem feszül.
Következőleg a szemránckrémjét is megveszem.
Köszi a tippet!
Én azon nem nagyon tudtam elmenni, meg lehet jobb is, ha látja kozmetikus, hogy milyen bőrre, és jobban el tudja dönteni, mi kell.
Nekem írta valaki, hogy 30 ml. szokott a kozm. -tól, 2000-ért venni, de jó, mert kevés kell belőle.
Én beütöttem, hogy Ilcsi termékek x városban, úgy dobott ki 3 kozmetikust :))
Szia!
Nézd meg az Ilcsi honlapján a lakóhelyedhez legközelebb eső Ilcsi referencia kozmetikát és ott biztosan tudnak segíteni neked személyesen is!
Szia!
Az új Hyaluron & Anti-Aging temékcsaládnak nagyon kellemes, lágy az illata, és az állaga is :)
Bátran ajánlom!
Az új hialuronos Ilcsi családról tud valaki valamit?
Milyen az illata? Olyan, mint az Anti ageing volt vagy jobb??mert az nem igazán tetszett illatilag :D
Jaj, közben rájöttem ám én is, hogy mire gondoltál! :D Auzt híttem valami újdonság.
Én is használtam ezt, tegyél malá az arcodra valamilyen Ilcsis olajat, ami megfelel a bőrödre (nekem Cickafark volt és alfa béta) és még valami jó hidratáló krémet vastagon. Így sokkal könnyebben lejön a maszk. Kozmetikus mutatta a trükköt, amikor ő kente fel rám.
Szia!
Igen a májfoltokat szeretém halványítani.Már régóta használok termékeket a májfoltra(oxigénes fehérítő krémet és a kövirózsa habkrémet) éjszakára, és tavasztól, ahogy elbúj a nap kenem az arcomat napfényvédő krémmel.Használtam a paradicsomos napozó gélt, de nem vált be, mert nagyon mattíotta az arcomat és ragadt, így az Flp termékét használom. Hogy látványosabb és eredményesebb legyen a hatása erre szerettem volna rásegíteni a gyümölcssavas kezeléssel,kúrával.Ugye télen egyébként is elhalványulnak a pigmentfoltok, mert nem süt olyan intenzíven a nap vagy egyátalán nem :-)És tavasztól nyárig nem ajánlott ez a kezelés, mert napallergiát is okozhat. Nem napozom, nem járok szoláriumba és tavasztól őszig minden nap bekenem az arcomat napfényvédővel, ha süt a nap, estére meg az oxigénes krém és rá a kövirózsa habkrém.Ezekkel a dolgokkal tisztában vagyok. :-)Viszont erről az uborkás-petrezselymes oxigénes pakolásról még nem halottam.
Mindenképpen felkeresek egy ilcsis referencia kozmetikust.
Mégegyszer köszönöm!
Értek én félszavakból is...:))))
Természetesen ér. De ennyi nem elég, mivel Te a foltoktól akarsz megszabadulni, ha jól emlékszem?
Szükség van arra, hogy állandó jelleggel használj erre szolgáló készítményeket és főleg kerüld a közvetlen napsütést, szoláriumot.
Ilcsinek van többek közt oxinénes fehérítő krémje, a kövirózsa család, a paradicsomos napozók, köztük a paradicsomos napozógél, amit nyáron állandó jelleggel használnod kellene, ha kiteszed a lábad a lakásból.
A tegnapi lehetőségek közül kimaradt az uborkás-petrezselymes oxigénes pakolás használata a kozmetikában, azt is szoktuk kombinálni az eseményelőttivel, úgy mint az AHA-t. Előbb a pakolás, rá az eseményelőtti, ez halványító.
De nem AHA-gyümölcssavas kezelés, azért felejtődött el, mert a kérdés az AHA-ra vonatkozott.
Ismételten felhívom a figyelmed, hogy a foltok tavaszi megjelenését és a későbbi erősödését csak úgy tudod kordában tartani, ha teljes mértékben véded az arcbőröd a napfénytől és a szoláriumtól, különben veszett fejsze...
Napozni csak árnyékban, nagy szélű kalapban,stb, a célirányos kozmetikumok használatával.
Szívesen élnék és dolgoznék felétek, de sajnos ellenkező irányban leledzem.
Köszönöm a választ!
Nagyon sokat segítettél. Még egy kérdésem lenne.
Valamit és legalább a 6 alkalmas sima esemény előtti pakolás kúra, ha már sok pénzt kifizettem érte?
Önmagában az eseményelőtti nem!
Az AHA-pakolás fejti ki a hámlasztó hatást, aminek következtében halványulnak a foltok.
Meg tudod csinálni magadnak is, ha ad a kozmetikusod otthoni használatra hozzávalókat. Én úgy szoktam, hogy előbb nálam megtanulják, amikor látom, hogy biztonságosan tudja használni a termékeket, akkor már vihet belőle haza.
Fura, hogy előbb az eseményelőttit tették föl neked, utána az AHA-t, így semmi értelme.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy amit említettél /petrezselyem illatú, ha jól emlékszem/, az a "7 gyógyfüves" pakolás lehetett.
Abban van kövirózsa, aminek van halványító tulajdonsága, de inkább szeborreás bőrre, fertőtlenítő, pórusösszehúzó pakolásként alkalmazzuk, nem a halványító tulajdonsága miatt, mert az elenyésző.
Viszont ha előbb kövirózsa krémet vagy kövizselét használ, úgy teszi rá az eseményelőttit, akkor mondhatja, hogy halványító kezelést végzett, de nem gyümölcssavkezelést.
Hisz pontosan a gyümölcssavtartalmú AHA pakolás marad ki a sorból.
Nem tudom, érthetően írtam-e?
Tehát nem mindegy, hogy mit mivel és milyen sorrendben, és mi célból?!
Kedves Hmv. hozzászóló!
Meg tudod nekem azt is mondani, hogy a sima esemény előtti pakolás jó májfolt, pigmentfolt halványítására is? Mert konkrétan ezért járok/jártam elméletileg gyümölcssavas kúrára.Szerintem az új kozmetikus nincs tisztában ezzel,meg alapból az ilcsi termékekkel, mert még ki is hangsúlyoztam neki, hogy gyümölcssavas klezelést szeretnék.
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Ilcsi néni kozmetikumai? Ki mit gondol ezekről a termékekről?
- Kinek milyen természetes kozmetikum vált be? Pl. Ilcsi...stb.
- Hol, melyik kozmetikusnál lehet venni Ilcsis termékeket Győrben?
- Ilcsi kozmetikumot hol tudok Debrecenben beszerezni?
- Ilcsi kozmetikum vélemény?
- Ilcsi termékekkel dolgozó kozmetikust keresek