AVON tanácsadónők fóruma (tudásbázis)
szia
én is keresem a neten mert azt írták h látható majd meg hogy küldenek-e vagy rendelni kell,de nem találok semmit:(te jutottál valamire?
Sziasztok!
Meg tudná mondani nekem valaki, mi az a minikatalógus?
sziasztok!ti tanácsadónök vagytok ugye?
szeretnék 1 olyan avon pénztárcát amit régen lehetett kapni:bör,sötétkék,és vajszinü minták voltak rajta...volt ilyen pénztárcám csak ellopták,pedig nagyon szerettem ezért szerenték ugyan ilyet...ha vki tud segiteni irjon...elöre is köszönöm:)
Szia!
Ezt nem nagyon értem! Be volt már regisztrálva? Volt jelszava?
Ha elfelejtette, akkor a rendszer az ott megadott e-mailjére kiküld egy újat.
Ha viszont még nem volt regisztrálva a törzsszám, akkor mindenképpen kell. (ha már volt akkor nem engedi újra a rendszer) Ott megadtok egy jelszót, és utána működni fog.
Szia!
Ezt most mire értetted?
A cégre, vagy a termékekre?
Szia!
Nem semmibe kezdtél... de örülök nagyon.
Küld el nekem a kérdőívet, és továbbítom akinek csak lehet. Van pár ismerős, és sajátok is. :-)
Privibe megy az e-mail.
sziasztok! Szia!
Ne haragudj a zavarásért.
Veres Katalin vagyok, és az Avonnál dolgozom, mellette a Szent István Egyetemen vagyok végzős főiskolai hallgató. Szakdolgozatomat az Avon Tanácsadónőkről írom.Avon Tanácsadónőket keresek. Tudtok nekem segíteni, hogy kitöltitek a kérdőívemet, és visszakülditek nekem?
Előre is köszönöm válaszaitokat.
Veres Katalin
Na megkérdeztem, és úgy van, a minikatalógus árait vedd figyelembe!
A konferencián is volt erről szó, csak nekem kiesett valahogy... :-)
Köszi a választ.
Nem szerettem volna a vevőket átvágni s magamnak sem szerettem volna rosszat ( a különbözetet kifizetni).
Szia!
Megnéztem, igazad van, és a 4-esbe is benne lesz a Far Away, egy újabb áron.
Mivel ez a minikatalógus mindkét kampányban érvényes, ezt az árat vedd figyelembe.
Nem kell hozzá kupon, nyugodtan add mindenkinek a katalógus mellé.
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
A 3-as kampányban van egy rózsaszín katalógus a zöld mellé.
Abban vannak különböző termékek akciós áron. pl. a Far Away parfüm kb. 2400 ft-ért
Ugyanaz a cikkszáma, mint a katalógusban, ahol 4700 ft.
Hogy működik a parfüm olcsóbb áron való megrendelése?
Kupon kell hozzá? Vagy?
Előre is köszi a válaszokat.
nekm csak 20napot ír lányok!
különben nekem is jobban tetszett a régebbi.legalábbis rendelés felvitele közben nem kaptam idegbajt anno:)))
További ajánlott fórumok:
- •Avon tanácsadónők! Segítsünk egymásnak!•
- AVON tanácsadónősködés
- Avon tanácsadónők: miért van az, hogy a megrendelt terméket nem számlázzák ki és nem kapjuk meg később sem?
- AVON tanácsadók segítségét kérném, mi van akkor, ha valaki túlfizet?
- Az Avon tanácsadóktól lehet termékmintát rendelni?
- Szeretnék avon tanácsadótól kérdezni!