Az Avon tanácsadóktól lehet termékmintát rendelni? (tudásbázis)
A termékmintákat szigorúan tilos pénzért értékesíteni!
20 éve avonozom, de még soha nem kértem érte pénzt.
Mondhatjátok, hogy h..ye vagyok.
Ajándékba szoktam adni a megrendelőimnek a rendeléseikhez csomagolom. Ha érdeklődött már előtte egy illatról, vagy krémről, stb., akkor annak a mintájával lepem meg.
Van, aki csak érdeklődés címén keres föl, akkor több mintát is felbontunk, kipróbálhatja.
Inkább így, mint utána ne legyen megelégedve pl. a több ezer forintos parfümmel.
Igaz, hogy vissza lehet küldeni, de az nekem plusz munka, macerás, inkább megelőzöm.
Gracielita,
javaslom, hogy keress föl személyesen egy tanácsadót, segíteni fog.
De ugye tudjátok, hogy ez pénzbe kerül? Az avon tanácsadó fizet érte. Pl. rúzs mintát egyszerre 10-et kell megvennie, ami azért nem 5 Ft darabja, és ez mind az ő zsebéből lesz fizetve és azért azt is tudjátok ugye, hogy ők nem keresik ezzel halra magukat?
Ha 10 ezret árulnak, akkor már háleluja van, mert akkor már tudnak egy tusfürdőt venni a befolyt pénzből.
Tehát, ha jó fejek vagytok és nem csak ingyenélősködni akartok, akkor fizettek a termékmintáért és tényleg nem azért kértek minden színből egyet, hogy megoldjátok 1 évre ingyen az alapozó kérdést.
Ami a füzetükbe van, azt ők mindent meg tudnak rendelni neked.
Asszem :)
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki olyan párkapcsolati tanácsadót, akinek lehetne írni, tanácsot kérni?
- Milyen cégeknél lehet tanácsadói munkát végezni?
- Ha volt tartozásom az Avonnál, de kifizettem, akkor ismét lehetek tanácsadónő?
- AVON tanácsadónőként (törzsszám van, jelszó nincs) hogy lehet a neten bejelentkezni és rendelni?
- Adótanácsadó lehetek ezzel a végzettséggel?
- Avon termékmintákat csomagolásban hogy lehet felismerni, hogy melyik melyik?