Adótanácsadó lehetek ezzel a végzettséggel? (beszélgetés)
Köszönöm szépen a válaszodat, közben a Saldohoz jelentkeztem be, árban ők sem a legolcsóbbak, de ezt még megengedhetem magamnak, remélem velük sem lesz baj.
De azért köszi :-).
Szia!
Ha még aktuális, én a Könyvvizsgálói kamaráról sok jót hallottam, rendesek a tanárok, és nem teljesíthetetlen a vizsga, figyelembe veszik, hogy dolgozó emberek jelentkeznek. Nem az egyik legolcsóbb, kb. 300 ezer Ft a képzés, és a mostani az utolsó lehetőség arra, hogy beszámítsanak modulokat, amennyiben megvannak a feltétlei, és jövőre már a képzés is hosszabb és drágább lesz.
Sziasztok!
Adótanácsadói tanfolyamot szeretnék végezni, de nem tudom melyik céget/sulit válasszam. Nem tudna valaki ajánlani jót, ahol jól felkészültek a tanárok és jegyzeteket vagy rendes anyagokat is biztosítanak és persze megfizethető áron?
De ha csak tapasztalatok vannak az egyes sulikról (jó és rossz) azok is érdekelnek.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Kispocok56
Szia!
Az adótanácsadó végzettség okj-s, de egy sima BA diplomával is elhelyezkedhetsz, ha közben elvégzed. Én most vagyok harmadéves, és én is ezt szeretném csinálni.
A tervek szerint valamelyik nagy könyvvizsgáló céghez megyek szakmai gyakorlatra, a legszimpatikusabb a PWC, ahol támogatják a továbbtanulást is.
Neked is ezt javaslom, szóval hajrá! :)
Viszont lehet, hogy inkább olyan helyre kellene jelentkezned, ahol van adó szakirány.
Sziasztok!
Adótanácsadó szeretnék lenni, Szolnoki fősulin végezném el közgazdász pénzügy és számvitel alapképzési szakon (bankira szakosodnák 2 év után). Linkelek: [link]
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Hachi
További ajánlott fórumok:
- Párkapcsolatnál számít, hogy nem azonos végzettségűek a felek?
- Mennyire számít a végzettség, ha valaki bekerül egy ilyen családba?
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Kinek mi a végzettsége vagy mi lesz?
- Mi a végzettséged? Szakmádban dolgozol? Ha nem, miért?
- Szeretnék jelentkezni valuta pénztáros, valuta ügyintéző tanfolyamra. Tud valaki róla, el lehet helyezkedni ezzel a végzettséggel?