AVON tanácsadónősködés (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is gondolkodok rajta,hogy belevágok az avon tanácsadónő szerepbe.Itthon vagyok gyesen,3gyerköcöm van,tehát időm is lenne rá:)persze azért előbb körbe érdeklődök majd a környéken,hogy mennyire lenne rá igény.
A kérdésem tőletek az lenne,hogy a belépés mivel jár?-gondolok én itt arra,hogy van e kezdő csomag,ha igen,mennyibe kerül,mire kötelezem magam,van e minimum rendelés,mennyi a posta költség stb....? Válaszaitokat előre is köszönöm:)
Nektek mennyire vált be a Soulitions termoaktív gél?
Én rendeltem 1 darabot, majd 3-at még.
Nekem nagyon bevált, vagyis elsőre égetett, majd a többi alkalommal csak melegített.
Edzés előtt negyed órával kenem be magam deréktól comb alsó részéig.
Aki Avonozik az legtöbbször Avonos termékeket ajándékoz :)
Anyák napjára mindenki parfümöt kap és György napra is Full Speedet adunk. Pláne, ha ösztönzős :)
Szia!
7399 ft :)
A kilencvenes évek végén voltam Avon tanácsadó.Szerettem csinálni,annak ellenére,hogy nem csak én voltam a faluban,és tudtamm,hogy nem sok vásárlóm lesz.
Egy ideig szépen is ment a dolog,rendelgettek.
De lassan elmaradtak az emberek,mert egy hölgyike a levesembe köpött!Elszedte a vásárlókat,akik tőlem rendeltek.
De nemcsak ezért hagytam abba.Volt olyan,hogy nem vették meg a terméket,becsaptak,vagy maga az Avon ravaszul kiküldött a megrendelt mennyiség helyett 5-ször annyit-ez egy samponnal esett meg.
Jó kis bekajáltató ez az Avon,mert ha az összeged nincsen meg akkor postaköltséget is fizethetel,meg ugrott a jutalék is.
kordinátori státusz: legalább 5aktiv tanácsadóval kell rendelkezni,mint te.
Ha a 3.kampányban sem tartod ezt a szintet, visszaesel tanácsadónak.
Én így tudom
Sziasztok
Van valakinek infoja arról hogy a koordinátori munkánál mit kell teljesiteni? Mikor kerülsz vissza tanácsadónő státuszba?
Sziasztok.
Én már 2 éve vagyok tanácsadónő és egy éve koordinátor .Nagyon szeretem csinálni sok elönye van.Pl- pénzt keresek ugy hogy én osztom be az idömet és emberekkel beszélgetek, ujra felvettem a kapcsolatot sok olyan ismerössel akikkel már rég nem beszéltünk.Egy percre se bántam meg és büszkén mondthatom hogy más céggekkel szemben eléggé jó jutalékot kínál az avon és már elég 5000-ért rendelni és ingyen házhoz kiviszik.És még sorolhatnám ...! Amugy itt is majdnem minden utcába van egy tanácsadó,de az a legjobb hogy mindnekinek más-más- a társasági köre .Szerintem vágj bele és meglátod milyen jó csinálni!!Én nagyon szeretem!
Én sikeres tanácsadónő voltam, imádtam csinálni és szerettek a vásárlóim. felkértek koordinátornak is, de nem fért volna bele a munkám mellett. Nekem hobbi is volt az avonozás... sajnos nem miattam, vagy a slendrián befizetéseim miatt kellet abbahagynom. Egyszerűen kicsináltak. Ezt más is írta itt, bizony...
Folyamatosan keresnek új tanácsadónőket, látom, olvasom mindenütt. Nyilván nekik is sikerülhet, lehet hogy jobban fognak kereseni, mint é, nem vitatom.
De nem azért keresnek újakat, mert annyi a lefedetlen terület, hanem mert lelkes, magasabb sávban levők, klubosok abbahagyják, mert csalódtak...
Gondoljatok bele: árréssel is lehet keresni, de nem adózni..hm???? veszélyes volna árréssel 50 rugót megkeresni (volt ilyen sikerem a szép időkben!!!!)és n e m vállalkozóként n e m adózni. Hát ez a kulcs...szerintem, a kiszúrások ezért vannak.
Köszönöm azért a hozzászólásokat, akkor keresgélek tovább gőzerővel a munkák közül...
Jobb valami olyan ami biztos jövedelem...
További ajánlott fórumok:
- •Avon tanácsadónők! Segítsünk egymásnak!•
- AVON tanácsadónők fóruma
- Avon tanácsadónők: miért van az, hogy a megrendelt terméket nem számlázzák ki és nem kapjuk meg később sem?
- AVON tanácsadók segítségét kérném, mi van akkor, ha valaki túlfizet?
- Az Avon tanácsadóktól lehet termékmintát rendelni?
- Szeretnék avon tanácsadótól kérdezni!