Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Keszeg avas szalonnával recept

Keszeg avas szalonnával recept

A Keszeg avas szalonnával hozzávalói:
1-1,5 kg keszeg,
1-1 gerezd fokhagyma,
10 dkg avas szalonna,
4-5 dl napraforgóolaj,
só.


A Keszeg avas szalonnával elkészítési módja:
A keszegeket megpucolom, kibelezem, kimosom, fejüket és farkukat meghagyom. Oldalaikat bevagdalom és kívül-belül sóval bedörzsölöm. Belsejükbe egy-egy ujjnyi avas szalonnacsíkot és egy gerezd fokhagymát rakok. Szabadtűzön tepsiben bő olajban forgatás nélkül pirosra sütöm.


Kategória: Halas ételek receptjei


A keszeg avas szalonnával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook