Harcsafiléből készült halászlé recept
A Harcsafiléből készült halászlé hozzávalói:80 dkg harcsafilé,
3 nagy fej hagyma,
4 ek szép kalocsai paprika,
2 dkg só,
3 cseresznyepaprika.
A Harcsafiléből készült halászlé elkészítési módja:
A hagymát apróra vágom, majd kb. 2.5 liter vízben felteszem főni. Mikor felforrt beleteszem a 3x3 centis kockákra vágott harcsafilét, a sót és a paprika felét, (ha erősen szeretjük, akkor a cseresznyepaprikát is. Kb 25-30 perces forralás után beleszórom a paprika másik felét és még vagy öt percig forralom.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2012. máj. 14. 10:53
A harcsafiléből készült halászlé elkészítési módja és hozzávalói.