Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Harcsafiléből készült halászlé recept

Harcsafiléből készült halászlé recept

A Harcsafiléből készült halászlé hozzávalói:
80 dkg harcsafilé,
3 nagy fej hagyma,
4 ek szép kalocsai paprika,
2 dkg só,
3 cseresznyepaprika.


A Harcsafiléből készült halászlé elkészítési módja:
A hagymát apróra vágom, majd kb. 2.5 liter vízben felteszem főni. Mikor felforrt beleteszem a 3x3 centis kockákra vágott harcsafilét, a sót és a paprika felét, (ha erősen szeretjük, akkor a cseresznyepaprikát is. Kb 25-30 perces forralás után beleszórom a paprika másik felét és még vagy öt percig forralom.


Kategória: Halas ételek receptjei


A harcsafiléből készült halászlé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook