Gombás-vörösboros gulyás recept
A Gombás-vörösboros gulyás hozzávalói:60 dkg marhalábszár,
30 dkg hagyma,
30 dkg csiperkegomba,
25 dkg aprószemű paradicsom,
4 dl vörösbor,
1 gerezd fokhagyma,
1 babérlevél,
1 kis cseresznyepaprika,
só,
bors,
olaj
A Gombás-vörösboros gulyás elkészítési módja:
Megforrósított olajon megpirítjuk a kockára vágott marhahúst. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát, majd üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a kierezett chilit, a babért és a felszeletelt csiperkegombát. Sóval, borssal ízesítjük, felöntjük a vörösborral és 1 órát pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot és további 30 percig főzzük. Főtt burgonyával kínáljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Reiki, 2007. szept. 25. 17:09
A gombás-vörösboros gulyás elkészítési módja és hozzávalói.