Káposztás harcsa recept
A Káposztás harcsa hozzávalói:1 kg harcsa
1 kg savanyú káposzta
2 dl tejföl
1 közepes fej vöröshagyma
liszt
pirospaprika
só
olaj vagy zsír
A Káposztás harcsa elkészítési módja:
A harcsát megtisztítva, kibelezve felszeleteljük, a szeleteket megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, azután forró zsíradékban ropogósra sütjük. Közben megpirítjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük 1 kiskanál pirospaprikával, és rátesszük a savanyú káposztát. Kevés vízzel puhára pároljuk, majd egy mély tűzálló tálat kizsírozunk, beleterítünk egy sor káposztát, rárakjuk a kisütött halszeleteket, majd befedjük káposztával. A tetejét leöntjük tejföllel. Forró sütőben átsütjük, azután frissen tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. máj. 13. 01:28
A káposztás harcsa elkészítési módja és hozzávalói.