Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Karalábé krémleves recept

Karalábé krémleves recept

A Karalábé krémleves hozzávalói:
1 fej karalábé,
1 evőkanál olaj,
1 evőkanál liszt,
só.


A Karalábé krémleves elkészítési módja:
A karalábét meghámozom, kockákra vágom és megfőzöm. Ha kész áttöröm. Világos rántást készítek és elvegyítem a főtt karalábéval. Annyi főzőlével engedem fel, hogy krémlevest kapjak.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A karalábé krémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook