Kapros gombafejek roston sütve recept


75 dkg közepes nagyságú csiperke gomba
10 dkg vaj
1 csomag kapor
só
törött bors.
A Kapros gombafejek roston sütve elkészítési módja:
A megmosott gombafejeket sózzuk, az előzőleg eltávolított gombaszár üregébe törött borsot hintünk, majd egy kevés finomra vágott kaprot teszünk bele. Utána minden gombafejbe egy-egy csipetnyi fagyos vajat helyezünk. A gombafejeket a sütőbe nyílásukkal felfelé sorban berakjuk a és puhára pirítjuk. Főételként adható petrezselymes párolt rizs körítéssel, de különböző roston sült húsok mellé kiegészítésként is tálalhatjuk.
Egyszerű és gyors elkészítéssel finom vendégváró étel is lehet.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2018. márc. 7. 04:28
A kapros gombafejek roston sütve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.