Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Káposztás kacsa recept

Káposztás kacsa recept

Elkészítési idő 40 perc

A Káposztás kacsa hozzávalói:
1 kg kacsamell
0.5 kg savanyú káposzta
kb 30 dkg rizs
1 nagy pohár tejföl
só.


A Káposztás kacsa elkészítési módja:
Egy edényt olajozz ki. Mosd meg a káposztát és felét tedd az edény aljára. Szórj rá rizst. A húst csíkozd fel és felét tedd a rizsre, majd tejföllel kend meg. Tegyél rá még egy réteg rizst és húst. Káposztával és tejföllel fejezd be. Tegyél alá vizet és süsd meg a sütőbe.


Kategória: Egytálételek receptjei


A káposztás kacsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook