Bajor kacsamell recept
A Bajor kacsamell hozzávalói:2 kacsamell
40 dkg savanyúkáposzta
1 vöröshagyma
1 alma
10 dkg füstölt szalonna
1 gerezd fokhagyma
borókabogyó, borsikafű, só, bors
A Bajor kacsamell elkészítési módja:
A kacsamellek bőrét bevagdossuk. Sózzuk, borsozzuk, és a bőrör résszel lefelé tepsibe helyezzük. A kicsavart savanyúkáposztát összekevertjük a reszelt hagymával és almával, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel. A kacsamell köré rakjuk, a tetejét beborítjuk füstölt szalonna szeletekkel. Alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe toljuk. Végül a fóliát levéve megpirítjuk a húst. Főtt burgonya illik hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. okt. 16. 08:49
A bajor kacsamell elkészítési módja és hozzávalói.