Böllérkaraj recept
A Böllérkaraj hozzávalói:1,5 kg karajcsont nélkül
1-1 szál májas és véres hurka, sütni való kolbász
só
grillfűszer
olaj
A Böllérkaraj elkészítési módja:
A karajt félig bevagdossuk, minta szeletelnénk. Befűszerezés után a hűtőbe tesszük. Másnap a hurkákról és a kolbászról lehúzzuk a bőrt, és minden nyílásba más-más tölteléket teszünk. Végül jól összenyomkodjuk, s olajozott fóliára tesszük a megtöltött húst. Jól becsomagoljuk. Előmelegített sütőben 1,5 órát sütjük, majd kibontjuk, és kissé megpirítjuk.
Párolt káposzta, főtt krumpli illik hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. okt. 15. 08:42
A böllérkaraj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.