Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Böllérkaraj recept

Böllérkaraj recept

A Böllérkaraj hozzávalói:
1,5 kg karajcsont nélkül
1-1 szál májas és véres hurka, sütni való kolbász

grillfűszer
olaj


A Böllérkaraj elkészítési módja:
A karajt félig bevagdossuk, minta szeletelnénk. Befűszerezés után a hűtőbe tesszük. Másnap a hurkákról és a kolbászról lehúzzuk a bőrt, és minden nyílásba más-más tölteléket teszünk. Végül jól összenyomkodjuk, s olajozott fóliára tesszük a megtöltött húst. Jól becsomagoljuk. Előmelegített sütőben 1,5 órát sütjük, majd kibontjuk, és kissé megpirítjuk.

Párolt káposzta, főtt krumpli illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A böllérkaraj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook