Kakaós aranygaluska recept

1 l tej,
finomliszt,
6 db tojás,
olaj a kisütéshez,
kakaó,
porcukor.
A Kakaós aranygaluska elkészítési módja:
A tejet felforraljuk és még melegen hozzáöntünk annyi lisztet, hogy galuska sűrűségű tésztát kapjunk. Ezt csomó mentesre kikeverjük, ha kihűlt a 6 db tojást bele ötjük és elkeverjük. Ezután feltesszük az olajat melegedni. Ha már forró az olaj evő kanállal szaggatunk bele a tésztából. Fedővel sütjük, minkét oldalát pirosra. Ha megsült még melegen kakaós porcukorba megforgatjuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. jún. 9. 21:13
A kakaós aranygaluska elkészítési módja és hozzávalói.