Japán fogyókúrás gyűrű.Ismeri valaki, jó, hatásos? (tudásbázis)
Ez jó! Aszondja:
"Kedves örökké diétázók! Elhoztuk nektek a legújabb fogyókúrás csodamódszert, egyenesen Japánból"
Hol vannak a régi csodamódszerek?
Shila és csigabaga
Szerintem mindenki érti, de tudják, hogy _nehéz_, és örülnek, ha akad valami, ami _megkönnyítheti_. Csodabogyó, amit csak bekap az ember, és lefogy, nem létezik, de olyan étrendkiegészítő igen, amely _segít_*. Persze körültekintően kell kiválasztani, hogy ne legyen sem hatástalan és ebből következően kidobott pénz, sem káros az egészségre.
*A krómot például gyakran ajánlom, ha valakiben erős a finomított szénhidrátok (sütemény, csoki stb.) iránti vágy.
én olvastam róla, azért némi igazság tartalma van, egy részt egy pontot masszíroz, és a mágnesről lehet tudni, hogy hatásos
ez ugyanazt a célt szolgálja, mint az akupunktúra, ott is a fogyókúra mellett segíti, hogy pl.csökkenti az éhségérzetet, növeli a zsírbontást, tehát nem a fogyókúra helyett van ez se, hanem annak a "rásegítésére" szolgál
ettől még pont úgy kell csinálni minden egyebet, mint minden normális fogyókúránál
lábra gyűrű.
akupresszúrás.
Én is épp ezt akartam írni! Miért nem lehet megérteni, logikusan végiggondolni, hogy csodaszerekkel nem lehet fogyni!?
Némi segítséget nyújthat persze egyik-másik, de csak diéta és torna mellett!
És bizony, tartós eredmény csak életmódváltás mellett lehetséges!
DE ez nem egy szomorú dolog, hiszen egészséges leszel!!!
Miert nem ertik meg a fogyni vagyok,hogy egyszeruen el kell hagyni a rossz szokasokat es egeszsegesen etkezni,mozogni.. AZ A MEGOLDAS! nem ilyen izeeek!
Es a sok naiv dietazot teljesen bepalizzak a sok dietas anyamtyukjaval!
Valoban a gyogyszeripar es a fogyokura a legnagyobb business!
További ajánlott fórumok:
- Nagyon hatásos fogyókúrák!
- Ki tud gyors és hatásos fogyokúrát?
- Valami hatásos fogyókúrás gyógyszert keresek, amit még nem tiltottak be!
- Norbi vagy Réka DVD a hatásosabb fogyókúra kezdetén?
- Kezelések a fogyókúra hatásosságának növelésése
- Elliptikus trénert vagy szobakerékpárt vegyek? Melyik hatásosabb egy fogyókúrában?