Ki tud gyors és hatásos fogyokúrát? (tudásbázis kérdés)
A netről le tudsz tölteni Norbis könyveket, e-bookként keress rá, ha jól emlékszem én a pirateclub-ról szedtem le.
A kívánt súly eléréséig tanácsos az 1-es kódúak fogyasztása, utána lehet a többit is odafigyeléssel.
Igen most még könnyű a heti -1kg :-))
Már számítok rá,hogy lassulni fog.
Köszi,most már látom,hogy van értelme.
Az első 2-3 hétben este mikor elaludt a gyerek én meg leültem a gép elé rámtört az éhség.
Akkor megittam 2dl update 1-es üditőt(édesség helyett)és 1-2szelet puffasztott rizst.
Ez a pár hét volt a legnehezebb.
Azt eddig is tudtuk, mi hizlal jobban és mi kevésbé, de a Norbi volt az első, aki biológiai órához igazította a szénhidrát és a fehérje fogyasztását. Vagy nem?
Szerintem a kalóriaszámlálós- vagy az Atkins diéta nem mondja ki, hogy délután 2 után már csak fehérjét egyél.
A Norbi módszere az ország legkedveltebb diétája, akkor biztos tud valamit. :)
A kérdésre válaszolva: talán fehérje diéta, vagy fehérje turmix diéta!
Most már nem titok.
120 felett voltam kicsivel (pontosan nem tudom még nem volt akkor itthon mérlegem)
Ma reggel 99.7kg.
Igen azt kihagytam:-)
Vacsi 18h-kor utána semmi:-))
Helló, közben leléptem egy kicsit.
Nem csak 1-est 2-est is evett.
(Most is hozott haza valami Norbi sajtos tallért, ami épp 1-es.)
Bizony! Ha ésszel használod, rájössz, hogy nem magas ch tartalmú ételeket kell enni, mert hamar eléred a napi plafont, hanem okosan, fehérjedúsan, sok rosttal kell kialakítani az étrendet. :-)
A lényeg a minőségi ÉS mennyiségi szabályozáson múlik. Ha fogyni akarunk, le kell mondani dolgokról. Ez van. :-) De működik!
Negatív energiamérleg a kulcs minden fogyáshoz, minden módszernél-vagyis kevesebbet kell enni, mint amit felhasználunk, és nyilván többet kell mozogni.
Gratulálok az eredményedhez! :-) Mennyiből ment le a 20 kg, elárulod? Mert én 87-ről egy év alatt fogytam le 20-at. Akkor az eredeti norbis módszerrel, de ch, du fehérje. Működik. :-) Ja, és mérték és sport.
Most felesleges 5 kg leadásához már kalóriaszámlálás kellett, mert a régebbi mennyiségek nem fogyasztottak.
Szia!
Én Norbi "félét" csinálom.
Nem olvastam a könyveit csak amit a neten találtam abból szemezgettem.
Ebédre ugyanazt eszem mint a család csak kisebb adagot és kenyér nélkül.
Reggeli ill. vacsira fél korpás kifli vagy zsemle felvágottal és valami zöldség hozzá.
10 óraikor általában fél gyümi vagy müzli szelet.
Uzsonnára (3-4óra közé esik nálam)avtivia vagy más joghurt.
Nekem a legnehezebb az üditő volt.
Most édesitős teát iszom.
És tornázok szinte minden nap 20percet.
És kb.30percet biciklizek a boltba és haza.
Júniusban kezdtem eddig 20 kilótól sikerült így megszabadulni.
Sok sikert mindenkinek:-))
A nyár különösen nehéz volt a dinnye miatt:-)
Én megpróbáltam egy két diétát, meg bogyót is szedtem, hogy koplaljak, de rá kell jönni, hogy ha diétákat követsz, lesznek benne olyanok, amiket nem szeretsz, kihagysz, lecserélsz, és akkor már semmit nem ér a diéta. Egy kalória táblázatból kiírtam az alacsony kalóriás alapanyagokat, és alacsony CH-s dolgokat, és azokból készítettem a napi menüm. És fogytam, és tartom is.
A másik meg az, ha adott egy 2 hetes diéta, aztán mi lesz? Másik diéta? Esetleg az az életmód ami előtte volt? Ha váltogatja az ember a diétákat, összevissza borul a szervezet energiaellátása, a vitaminokról nem is beszélve, kiéhezik, és megint hízás lesz...
Nagyon jó üzleti érzékkel ragadta meg a dolgot, bár gondolom ő is leginkább beleütközött a lehetőségbe(személyes példáján okulva), utána csak ügyesen rakta a lapjait.
Ha valaki nem akar utánanéznia fogyókúrának, akkor kezdje el a norbit, mert azt tényleg egyszerűbb lehet tartai. Nem tudom, sose csináltam, az biztos, hogy összetákolt egy módszer, én is visszanyúltam inkábba testkontrollhoz na meg elővettem a józan paraszti eszem.
Szerintem tök egyszerűen a szénhidrát bombákat kell elhagyni az étrendből, és odafigyelni a mennyiségekre, nem megenni a fazekat is, hanem annyit, hogy ne legyél éhes, így meg lehet tartani a napi 5 étkezést is, és az anyagcsere sem lassul be a koplalástól. És persze emellett érdemes figyelni az "E"-ket a boltban.
Ezzel lehet fogyni. A bőr sem fog lógni, és ha még esetleg tornázik is az ember, akkor a feneke sem fog lógni, és feszesebb lesz a teste.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon hatásos fogyókúrák!
- Valami hatásos fogyókúrás gyógyszert keresek, amit még nem tiltottak be!
- Norbi vagy Réka DVD a hatásosabb fogyókúra kezdetén?
- Kezelések a fogyókúra hatásosságának növelésése
- Elliptikus trénert vagy szobakerékpárt vegyek? Melyik hatásosabb egy fogyókúrában?
- Japán fogyókúrás gyűrű.Ismeri valaki, jó, hatásos?