Ízes borda rántva recept
90 perc
Az Ízes borda rántva hozzávalói:
1 kg sertéskaraj,
35 dkg túró,
10 dkg vaj,
só,
szerecsendió,
15 dkg liszt,
5 db tojás,
40 dkg zsemlemorzsa,
olaj, a sütéshez.
Az Ízes borda rántva elkészítési módja:
A sertéskarajt kicsit vastagabb szeletekre vágjuk, középen felszúrjuk, hogy be lehessen tölteni. A túrót a vajjal, sóval, szerecsendióval jól összekeverjük és a karajba töltjük. Hústűvel, vagy fogpiszkálóval megtűzzük. Panírozzuk. És közepesen forró olajban lassan megsütjük. Tálaláskor bármilyen salátával kínálhatjuk.
Tényleg nem szabad forró olajban sütni, mert ez egy kicsit vastagabb, és nem fog rendesen átsülni.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 455b792077, 2008. márc. 7. 11:21
Az Ízes borda rántva elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.