Sajtos croasson recept
2 perc
A Sajtos croasson hozzávalói:
1 evőkanál sót kikeverünk 1 rámával habosra.
Tészta: 70 dkg liszt,
1 kefír,
1 dl étolaj,
2 egész tojás,
1 1/2 dl cukrozott tej,
5 dkg élesztő,
a tésztába nem kell só.
A Sajtos croasson elkészítési módja:
Összeállítjuk a tésztát az alapanyagokból. 8 cipót csinálunk belőle, és tányér nagyságúra kinyújtjuk. 4 lapot megkenünk a sós margarinnal, és a másik 4 llapot rárakjuk. Felezzük, negyedeljük, cikkekre vágjuk. Majd a szélesebbik felénél jó szorosra feltekerjük. Tepsibe rakjuk, megkenjük tojássárgával, reszelt sajttal megszórjuk. 1 órát pihentetjük, és sütjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 455b792077, 2008. febr. 25. 15:21
A sajtos croasson elkészítési módja és hozzávalói.