Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Internetes csalás áldozata lettem. fórum

Internetes csalás áldozata lettem. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

8. Regin_a (válaszként erre: 2. - Zsoffka002)
aug. 3. 20:10
Ha külföldi céggel van hasonló panaszod akkor a Pénzügyi Békéltető testülethez kell fordulnod
7. Regin_a (válaszként erre: 2. - Zsoffka002)
aug. 3. 20:09

Futárszolgálattal is olyan drága a visszaküldés? MErt van amelyik ingyenes

Nem utalok előre"

És ha megjön a cucc, ki kell fizetned aztán egy hétre rá elromlik

Ne is vegyél semmit a neten

6. Amaunet (válaszként erre: 2. - Zsoffka002)
aug. 3. 18:33
A rendelésed leadása előtt tájékozódtál a weboldalról, a cégről, a szállítási feltételekről, az ÁSZF-ről?
5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Semleges)
aug. 3. 14:52
Sok éve kártyával fizetek neten. Többnyire évek óta ismert megbízható helyeken vásárolok, de még így is ellenőrzöm az oldal biztonságosságát mindig. Ha új oldalon vásárolok megnézem mit tesz közé magáról az oldal, esetleg mi a vélemény róla, és itt is a biztonsági ellenőrzés elsődleges. Amikor a bankhoz irányítanak hogy fizessek, ott is látom a biztonságot. Még mindig rendben zajlottak a vásárlásaim.
4. zsoffka002 (válaszként erre: 3. - Semleges)
aug. 3. 14:50
utánvéttel vettem, úgy is zsákbamacska....lett....
aug. 3. 14:25
Soha nem utalok előre.
aug. 3. 12:03

FOGYASZTÓVÉDELMI FELÜGYELŐSÉGHEZ KELL PANASZT TENNI!!!!!!!!!!!!!KORMÁNYHIVATALOKBAN MŰKÖDNEK!!!

Én is! Ezen a héten! Akkus kis porszívót rendeltem, mint kiderült horvát webáruházból. Magyar nyelven, magyar cégnek tűnő kínálat volt. Ára + szállítás: 9398 forint. Nem működött - USB csatlakozó és nyomógombja rossz volt. Leveleztem velük, Adjam fel csomagban, és csomag postai feladóvevényét küldjem át, akkor a bankszl.ra a vételárat+költségeket átutalják! Igen ám, de Horváto-ba visszaküldeni a csomagot / nem használható terméket/ 10040 Ft-ba kerül! Szóval a szar termékért fizettem 9398 ft-ot, a visszaküldésért fizessek 10040 ft-ot, és semmi biztosítékom nincs arra, hogy az összesen 19438 magyar pénzemhez hozzájutok!!! FELJELENTÉS!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook