Internetes csalás áldozata lettem. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Futárszolgálattal is olyan drága a visszaküldés? MErt van amelyik ingyenes
Nem utalok előre"
És ha megjön a cucc, ki kell fizetned aztán egy hétre rá elromlik
Ne is vegyél semmit a neten
FOGYASZTÓVÉDELMI FELÜGYELŐSÉGHEZ KELL PANASZT TENNI!!!!!!!!!!!!!KORMÁNYHIVATALOKBAN MŰKÖDNEK!!!
Én is! Ezen a héten! Akkus kis porszívót rendeltem, mint kiderült horvát webáruházból. Magyar nyelven, magyar cégnek tűnő kínálat volt. Ára + szállítás: 9398 forint. Nem működött - USB csatlakozó és nyomógombja rossz volt. Leveleztem velük, Adjam fel csomagban, és csomag postai feladóvevényét küldjem át, akkor a bankszl.ra a vételárat+költségeket átutalják! Igen ám, de Horváto-ba visszaküldeni a csomagot / nem használható terméket/ 10040 Ft-ba kerül! Szóval a szar termékért fizettem 9398 ft-ot, a visszaküldésért fizessek 10040 ft-ot, és semmi biztosítékom nincs arra, hogy az összesen 19438 magyar pénzemhez hozzájutok!!! FELJELENTÉS!!
További ajánlott fórumok:
- Lopás áldozata lettem...
- Csalás áldozata lettem, babakocsit vásároltam!
- Kb 1 hónapja frissités után kiirta a gép, hogy szofter hamisitás áldozata lettem, nem eredeti a Microsoft szofter. Mit tegyek?
- Segítséget szeretnék. A gépem folyamatosan azt írja ki, h szoftverhamisítás áldozata lettem. Mit tegyek?
- Az intimbetéten a szárnyak tényleg hasznosak? Vagy csak az eladó marketing áldozata lettem?
- Ismersz olyat, aki volt már internetes zaklatás áldozata, esetleg te magad voltál az áldozat?