Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vajon gina áldozata lettem? fórum

Vajon gina áldozata lettem? (tudásbázis)

16. 80ASIQ (válaszként erre: 15. - Hansika)
okt. 31. 15:07
Én se vajok már aza féjtól! Neis komojoggy meg!
15. Hansika (válaszként erre: 13. - 80ASIQ)
okt. 31. 10:44

hääät, bocsänat erte...

pedig mär eleg ven pöcs vagyok...

azt lätod, semmi läccccatja nincsen nälam a komolysägnak...

14. 80ASIQ (válaszként erre: 6. - Kvini)
okt. 31. 10:43
Hoxa ki tudja törölni, de én azt gondolom, hogy ebből tanulni lehet és nem csak neked, hanem sokan másoknak. Én nem töröltetném ki. De Te tudod.
13. 80ASIQ (válaszként erre: 5. - Hansika)
okt. 31. 10:42
Sose komolyodsz meg! :D
12. Kvini
okt. 30. 23:42

Igen, csak nem tudtam hol van az a határ sajnos, és hamarabb volt, mint akkor gondoltam. Sok minden befolyásolhatja, mennyit ettünk, mit ettünk, mit iszunk, mennyire bírjuk azt, menstruálunk-e és sorolhatnám.

Ez nem mindig ugyanaz, de nyilván elővigyázatosabbnak kell lennem.

11. Miss Angel (válaszként erre: 10. - Kvini)
okt. 30. 21:05

ne csinalj ilyet legközelebb,nehogy bajod legyen!!

inni is csak annyit tessék,amennyi még nem árt meg 😊

10. Kvini (válaszként erre: 9. - Miss Angel)
okt. 30. 20:46

Utólag én is okosabb vagyok hidd el, én sem értem.

Már nem tudják megvizsgálni, hogy fogyasztottam-e. 12 óra alatt kiürülne a szervezetből, ha fogyasztottam is drogot.

okt. 30. 19:51
én azt nem értem,mi a fenének kell egy bulin úgy inni,mintha kötelező lenne. Így aztán lehet tudni,mitől lettél rosszul a sok piától,vagy tényleg drogtól :/
8. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Kvini)
okt. 30. 19:09
Már rég dokinál lett volna a helyed!:(((((((
7. andi6020 (válaszként erre: 1. - Kvini)
okt. 30. 17:09
Mikor volt ez?
okt. 30. 17:04

Jézus, hol lehet kitörölni ezt a tudásbázist? Kár volt kiírnom.

Köszönöm a segítőszándékú hozzászólásokat. Szerintem is túlreagálom, csak felfestem az ördögöt a falra..

okt. 30. 16:45
Hozzäm feljött egyszer egy Gina nevü csaj, reggelig persze az äldozata lettem..-))
okt. 30. 16:01
Nem hiszem, mert "elég sokat ihattunk..."
okt. 30. 16:00

Ha most volt ez a buli, elmehetsz vizsgálatra, és akkor még ki tudják mutatni, hogy jutott-e drog a szervezetedbe.

Tényleg jobb, ha vigyázol az ilyen házibulikkal :( Az is jó, ha tudod, mennyi az, amit még rosszullét nélkül meg tudsz inni. Van valami ötleted, hogy ha esetleg tényleg drog volt, akkor ki vihette be oda? Mert ez meg is ismétlődhet...

okt. 30. 15:51
Nem jártam még hasonlóképpen sem. Lehet, hogy alkohol, lehet, hogy drog. Tanulsz belőle, jól teszed. Elsülhetett volna jóval rosszabbul is.
okt. 30. 14:51

Ez lehetett gina drog? Vagy csak alkohol?

Voltam egy házibuliban, és elég sokat ihattunk de csakis gin tonicot. Egyszer kimentem mosdóba és nagyon rosszul lettem, hánytam is sajnos, egy darabig ott szenvedtem arra emlékszem. Aztán annyira nem volt energiám, hogy állítólag egy idő után amikor észrevették, hogy nem megyek vissza rám néztek, ellenálltam a szégyen miatt, nem is tudtam mit csináljak aztán mondták hogy olyan voltam mint egy sózsák vagy egy hulla. Arra emlékszem valamennyire, hogy ott beszélnek hozzám valamit. Aztán, hogy letusoltatott az egyikük. Aztán nem emlékszem semmire. Ott volt mellettem reggelre a telefonom amit leraktam az este máshova, mondták, hogy nagyon küzdöttem, hogy hozzák oda nekem. Talán beugrott ez a kép. De már nem tudom. Másnap semmi bajom nem volt, mivel hánytam nagyon másnapos sem voltam..

Valaki járt már így alkoholtól, esetleg gina lehetett?

Nagyon rosszul érzem magam a történtek miatt és természetesen tanulok belőle.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook