Segítséget szeretnék. A gépem folyamatosan azt írja ki, h szoftverhamisítás áldozata lettem. Mit tegyek? (tudásbázis)
Akkor már be is fejeztem.
Lehet törölni a fórumot?
Én csak elég laikus felhasználó vagyok, komolyabban nem értek a géphez.
Nagyon sokáig lehet még használni így is !
Minden frissítés előtt megkérdezi a gép , akarjuk-e azokat. Ki lehet pipálni, ha nem vagy igen!Figyelmesen átnézve látjuk- láthatjuk mi az amit nem szabad hagyni frissülni, és nem fogja "NEM EREDETI"-nek felismerni!
Vannak kiskapuk!!
Bárki tud windows-t felrakni nem nagy ügy,legyen legális vagy sem,tanuld meg inkább.
Én pénzt ilyenért ki nem adnék...
Köszönöm.
akkor meg kell vennem az új op.rendszert?
Hamis win van rajta. újra kell rakatni.
Eddig azért nem irta ki, mert a frissitésnél nem ellenőrizte. Most kaptál olyan frissitést, ami ellenőrzi.
Az ismerős számtech-es tanár meg húzza le a diplomáját a wc-n, hogy még egy ilyen egyszerű dolgot sem tud. :D
10 hónapja van gépem és netem.
A win7 operációs rendszer van rajta. Ezt egy ismerős számteches tanár tette rá még decemberben.
Kb. 1 hónapja írja ki mindig, h hamis az op.rendszer. De eddig, 9 hónapig nem volt gond.
Mi lehet a probléma? Hogyan oldhatnám meg?
Köszönöm a segítségeket.
További ajánlott fórumok:
- Lopás áldozata lettem...
- Csalás áldozata lettem, babakocsit vásároltam!
- Kb 1 hónapja frissités után kiirta a gép, hogy szofter hamisitás áldozata lettem, nem eredeti a Microsoft szofter. Mit tegyek?
- Mit jelent az, hogy "előfordulhat, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált"?
- Az intimbetéten a szárnyak tényleg hasznosak? Vagy csak az eladó marketing áldozata lettem?
- Mit jelent az, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált? Ezt írja ki a gépem.