Mit jelent az, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált? Ezt írja ki a gépem. (tudásbázis)
Időnként olyan frissítéseket tesz közzé a Windows, amelyik "vizsgálja", hogy eredeti-e a számítógépen éppen használt verziója. Ezt a szöveget az Xp-nél láttam először. Kivédeni -ha még nem írt ki ilyet a gép- csak úgy lehet, hogy 1/ kikapcsolja a frissítéseket; 2/ csak ellenőrzés utáni frissítést engedélyez. Ez utóbbinál viszont fórumokon, vagy más módon és helyeken meg kell tudni, mik a vizsgáló frissítések számai. Jelenleg például ilyen: kb971033 számú, ezt nehogy engedd futtatni, letölteni!
Persze, ha vetted a verziót, boltban nem lehet ilyen hiba. Csak másoltak esetében.
Ez a hibajelentés akkor jelenik meg, ha a frissítésekkel együtt lejött egy eredetiséget vizsgáló szoftver is. Valódi előny, vagy valami ilyesmi a neve.
Ezt úgy lehet kivédeni, hogy a következő telepítés után az automatikus frissítést ki kell iktatni, hogy csak értesítsen, ha van mit letölteni. Amikor pedig megjelennek a letöltendő fájlok, az eredetiségvizsgáló mellől ki kell venni a pipát, és kérni, hogy erről ne értesítsen többé. Ezután lehet a maradékot letölteni.
További ajánlott fórumok:
- Háztartási gép szerelő átvert. Drága volt és a mgépem ugyanolyan rossz mint azelőtt.Hol jelenthetem? SEGÍTSETEK!
- Segítséget szeretnék. A gépem folyamatosan azt írja ki, h szoftverhamisítás áldozata lettem. Mit tegyek?
- Mit jelent a tűzfalnak az a "riasztása", hogy távoli számítógép akar csatlakozni az én gépemhez?
- Mit jelent az, hogy "előfordulhat, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált"?
- Ad blocked here by KPF. Ezt írja a gépem.Mit jelent?
- A számítógépem képernyőjén egy sötétkék téglalap jelent meg az van kiírva, hogy Brightness Menu:Exit.Hogy tüntessem el?