Ismersz olyat, aki volt már internetes zaklatás áldozata, esetleg te magad voltál az áldozat? (beszélgetős fórum)
6. syria (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. szept. 16. 11:32
Most is áldozat vagyok, és éppen itt.
5. timycat
2021. szept. 16. 09:16
Barátnőmet az exe új nője feltette társkeresőre képpel, címmel, elérhetőséggel és azzal a szöveggel, hogy a durva szexet szereti, imádja ha megerőszakolják. Onnan tudta meg, hogy telefonon hívta egy pasas, hogy mire is gondol. Aztán megbeszélték, hogy kamu az egész, mondta a pasas is, hogy gyanús volt, mert a fotó nem illett a szövegkörnyezethez.
Miután sikerült levenni a "hirdetést" barátnőm még hetekig nem mert hazamenni. Végül rendőrségi ügy nem lett belőle.
Szerencsére már nagyon rég volt, akkoriban még a netes dolgok nem voltak ennyire elterjedve, talán ennek is köszönhető, hogy nem lett baj.
4. 00dfb24292
2021. szept. 16. 08:57
Nem tudom, hogy mennyire nevezhető zaklatásnak, de olyan volt már, hogy kaptam egy-két kéretlen üzenetet olyantól, akivel volt egy durvább konfliktusom élőben. Az egyik profilját letiltottam, erre írt a másikról. És rejtett számról hívogatott. Vagy többször ismerősnek jelölt egy bizonyos illető, pedig soha nem voltunk jó viszonyban, és már először is elutasítottam.
3. Epresturmix
2021. szept. 16. 08:36
Én nem, de láttam ID-n egy durva sztorit erről a napokban. 😱
2. 8a5caeb182 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. szept. 16. 07:08
Kikapcsoltuk a wifit :D
2021. szept. 16. 01:28
Lehet írni történeteket. Internetes bullyingról. Mit tettetek ellene?
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Miért nem jó az internetes ismerkedés?
- Milyen Internetes játék webáruházakat ismersz? (pl. www.jatekfutar.hu, stb.)