Hogyan fogyhatnék combból? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Kombináltad a futást és a leg magicet,vagy egyik nap az egyik,másik nap a másik?
Szia! Én csak a saját tapasztalatom írom:
bicajozz sokat! Fokozatosan emeld a km számát! Ha szobabicajod van, az erősséget is tudod állítani, egészen hegymenetig:)
Nálam 6 hónap alatt a teljes körfogat:-11cm Nem kell túl erős fokozaton kezdeni, viszont minnél gyorsabb a tempó, annál jobban rázza az ember sonkáját ott, ahol kell. Nekem bevált!Sok sikert!:)
Szép napot! :)
Köszönöm, köszönöm! Hatalmas kedvet adtál a kocogáshoz! :) Igenigen, csakis a kocogáshoz, a futást nem vállalom be. :D
Néhány alkalommal már rávettem magam a kocogásra, tökjól is esett. Az egyetlen gondom a tüdőmmel és a torkommal volt közben. Valahogy mindig megfázítottam a torkomat, pedig csukott szájjal faragtam a zsírt...:/
Ma este neki is vágok! Nekem este a tutibb, mert kiszellőztetem a fejem ágyba bújás előtt. :)
Gratulálok az eddig elért eredményedhez! Őrültjó vagy! Csak így tovább, és légy büszke magadra! ;)
Nem vagyok dagadt, már bocs! 165 cm és 52 kg vagyok.
Egyetértek azzal, amit leírtál, és tisztában vagyok azzal, hogy máshonnan is lemegy majd a zsír, ha diétázom. Viszont, ha egy-egy testrészt tornáztatsz, akkor csak az a testrészed fog formálódni.
Lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést, de a többiek megértették és olyan válaszokat, tippeket adtak, amelyek segítségével feszesíteni, izmosítani lehet a combot, ahogyan Te is írtad. Sok esetben pedig a feszesség már vékonyodást is jelent.
Miért nem érti meg ez a sok hibbant dagadt nő, hogy nincs lokális fogyás?
Nem létezik olyan, hogy valaki csak a karjából, combjából, hasából fogyjon! Ilyen nincs!
Vagy jó géneket örököltél és harmónikus a testfelépítésed, vagy nem. Lehet edzeni, futni stb, de attól a combod nem fog lefogyni, max szép feszes, izmos lesz. Ha fogysz, akkor fogyni fog a melled, arcod, mindened...
Örülök, hogy így belelendültél! :) Köszönöm szépen a tippeket!
Bringázni csak kéthetente van alkalmam, naponta pedig lecsusszan 2 liter víz és 2 deci zöldtea.
Épp most próbálok életmódot váltani, amiben a cukornak szinte semmi keresnivalója nincs! ;)
Gyerekek, megyek szexelni...:D
:) Erős a csontozatom. :)
Köszi!
1, cardioval- biciglizés, lépcsőzés, hegymenet.
2, rengeteg víz és zöldtea
3, zsírégető/feszesítőkrémek (+ fólia) - fogyni nem fog tőle a körméret :) viszont szép lesz a bőröd tőle
4,vákuumterápia csodákraképes, pressoterápai is sokat segíthet... de vkinek az erőteljes maszsázs is elegendő, lényeg h fájjon, mert akkor hat :)
5, 000000!!!! cukor, az a sunyi dög mind a combodra rakodik cottagecheese formájában
6, izomépítés -> lehet h nem látszik még! az izom a "zsír" alatt, viszont az izom magában több zsírt éget el, így szépen lassan leolvadnak a kilkók... és izmot nem sok pici súllyal végzett mozdulatok, hanem egyre feljebb épülő nagysúlyos mozdulat sorok építenek
7, és a belső combra tényleg jó a sok sok szex lábszorítóspozban, a hátsó izmoknak meg az ülős póz :))
8, szőrtelen és barna láb mindig karcsúbbnak tűnik
hmmm, most hirtelen ennyi jutott eszembe
hát szerintem már így is vékony vagy:)
de Te tudod:)lépcsőzz!!
Zsírégető krém + fólia
esetleg