Hogyan fogyhatnék le kondi nélkül? Lehetetlen lenne? (beszélgetés)
Akkor nekem a fehérje diéta nem igazán jó:OO
Mivel köszvényes vagyok:(
Pedig azzal tudok a legjobban,leggyorsabban fogyni.
"Szükségem lenne mielőbb lefogynom!"
Írod. Miért?
Ez így igaz-Sajnos utoljára 27 évesen voltam reménytelenül szerelmes-le is mentem 45 kilóra.
Most azon vagyok,hogy legalább egy hatvanast megcélozzak-kilóban persze:))
Fehérjediéta-nagyon kevés kaja,és sok tánc.
Rettenetesen elfáradtam,de jól érzem magam:D
Nagyon jól lehet fogyni a paleolittal.
Azzal is, ha csak kiiktatsz mindenféle lisztet, cukrot, rizst, sütit, tésztát és csak zöldség+gyümölcs+húsok+sajtok+tejtermékeket eszel
Jól, de lassan fogyaszt a zöldség, semmi hús , semmi tejféle, semmi tojás, de hal, barnarizs, hüvelyesek, köles, hajdina és hasonlókat eszel.
Ezerféle működő diéta létezik, csak mindenkinek rá kell találni a testalkata, ízlése, típusa számára legmegfelelőbbre
dehogynem.
A barnarizs hosszan szívódik fel, pont megfelelő akár minden nap
csokkentsd a szenhidratot minimumra. sovany hus, ch-szegeny zoldsegek, ezekbol annyit ehetsz, amennyit akarsz. sok folyadek (nem kola!)
egy fel orat-orat se tudsz tornazni? vagy elmenni futni?
Van rajtam plusz 5 kiló. Voltam már konditeremben és hatásos is volt, de sajna visszahíztam és e-hónapban nem tehetem meg, hogy vegyek bérletet. Az idő mindennek mondható, de nyáriasnak nem a sok eső miatt, felázik a talaj ezáltal könnyebb gyakorlatokat sem tudok végezni és igazán sok időm sincs, nem is lenne rá igazán. Otthoni gyakorlatok se mennek, mindig van otthon valaki, más előtt nem szívesen mozognék, ezért gondoltam arra, hogy valami olyan étrend kell(ene) nekem amitől gyorsan megszabadulok a kilóktól mozgás nélkül is!
Kérlek segítsetek! Szükségem lenne mielőbb lefogynom!
Mit kellene ennem? Hányszor? Kefír? Gabonapehely? Puffasztott rízs? Sok víz?
Köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok:
- Orvos leszek, avagy hogyan valósítsuk meg lehetetlennek tűnő álmainkat
- Kisgyermekes anyukaként lehetetlen párt találni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- 49 kg vagyok, 163. Hogyan fogyhatnék még?
- Hogyan fogyjak le fogyókúrák és kondigép nélkül? Hogy kevesebbet egyek, nem sikerült.
- Majd megsülök a légkondi nélküli lakásban mert a férjem...