Családállítás! Ott a felálló képviselők megmutatják a dinamikát és ha az állító profi, a szeretet rendje visszaállítható a családban és minden a helyére kerül közöttetek...
Képtelen vagy normális párkapcsolatra? Miért az ilyeneket választod? Sajnos nagyon sok hozzád hasonló típusú nő van aki direkt áldozat szerepében szereti érezni magát csak nem is tud róla. Hány évig akarsz még szenvedni?
Igen..az volt 2015-től...most ez..csak elfelejtettem hogy a gépemen is volt jelszo és telefonon ujat csináltam..:)rossz helyzetből rossz helyzetbe kerültem...most ezt akarom megoldani most ebben szenvedek azt hittem jó lesz de hát..nem jött össze
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.