Nem tudok jól lovagolni a barátomon. Valami tanács, hogy mit tegyek mit csináljak máshogy? Nem tudom elengedni sem magam... (beszélgetős fórum)
:-) Lájk!
Szuper vagy csajos! :DDD
Én se nagyon szeretem simán a lovaglópózt, mindig begörcsöl a lábam :)
Na de ha a pasi egy széken ül, és úgy ülök az ölébe....na, az már vágta a javából ;)
Ne hülyéskedj, miért gondolod, hogy nem tudsz? Csak még nem éreztél rá arra, hogy neked melyik módon jobb.
Sok mélyguggolást kellene csinálnod úgy alapjáraton és ettől jól megerősödik a combodnak az a része, ami leginkább érzi a terhet, ha te vagy felül. Lehet, hogy emiatt nem tudsz koncentrálni, mielőtt elkezdenéd rendesen élvezni, már fárad a lábad. Mellesleg, ha gyakrabban csináljátok így, attól is megerősödik, csak te most sürgős tippet akartál:)
Még mondták, hogy legyél neki háttal és azzal is egyetértek, hogy ő is legyen ülve, ágynak támaszkodva, ettől kevésbé hatol be, ha ez a baj.
Az, hogy mi tetszik legjobban, változó, szerintem (de tévedhetek!) a legtöbb pasinak az tetszik a legjobban, ha nem lovagolsz, hanem guggolsz mert így a legteljesebb a behatolás, meg látványra ez a legszexisebb. Akár vele szemben, akár neki háttal. Hátul a kezeddel támaszkodsz. Most ezt csak azért mondom, ha kimondottan az érdekel, hogy mi lenne NEKI a legjobb. Mert aztán lehet, hogy neked meg ez kényelmetlen, ugye a guggolást jó sokáig tartani eleinte nehéz, bezavarhat abba is, hogy ellazulj.
Most ez komoly??? Ha máshogy jó, akkor csináljátok máshogy.
Eszem megáll miken lehet rágódni...
Nem vagy ellazulva, azért nem megy. Mi nem tetszik? Cicid? Hasad? Kapj magadra valami szexit, amiben dögnek érzed magad... Aztán így pattanj fel a pacira. Mindjárt más lesz, hidd el ;)
Próbálgasd, nincs erre recept... mindenkinek máshogy jó. Ha meg ennyire nem, ne csináld.
That just made my day...
Próbáljátok úgy,hogy ő is "félig ül",mondjuk az ágytámlának dől,vagy a falnak (ha nem hideg). Így tud segíteni a mozgásban,közel van az arca,tehát csókolózhattok is.
Ha pedig nem tudod elengedni magad,dobj be egy felest...és ezt most jószándékkal írtam.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?