Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Megbízható fűnyíró fórum

Megbízható fűnyíró (beszélgetés)

9. Hansika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 14. 14:40

kedves Fi...

szerintem nö kezebe nem valo a fünyiro...

a barätnöm eddig minden fajtät cirka egy ev alatt le amortizält, mär egesz gyüjtemenyem van a tropa gepekböl.

nälam a terület ca.3.000 m2, nem tudom az nagynak vagy kicsinek szämit.

jo tanäcsot sajnos nem tudok adni.

márc. 14. 09:39

Mondjuk nekem elektromos van, de évente kinyírok egyet. Aminek a motorja bírta, annak meg a burkolata ment szét.

Szóval figyelek :D

7. timycat (válaszként erre: 6. - L’Engel)
márc. 14. 09:14
Férjem végül az önjáró funkciót nem javíttatta meg, onnantól az ahhoz tartozó köcölék csak pluszsúly lett. Hát ez van.
6. L’Engel (válaszként erre: 4. - Timycat)
márc. 14. 08:20
Nekünk is önjáró van, ami amúgy szuper lenne, de évente lerobban az önjárása, idegesítő, mindig helyre kell pofozni. Többi feladatát viszont ellátja.
5. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 14. 08:18

Olyat amin ülsz, nem neked kell tolni.

[link]

4. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 14. 08:15

Önjáró ne legyen. Makita önjáró kb 1,5 évet bírt, a szakszervíz válasza: a hiba oka a por és a nedvesség 😂 Szobában kellene használni.

Közel 1 hektárnyi füvet nyír(t) vele az emberem, megsajnáltam, vettem neki egy fűnyíró traktort, az jó volt... Igaz az meg kigyulladt ember segge alatt 😂 ezek a gépek már nem a régiek.

3. boldogzokni (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 14. 08:12

Az a tapasztalatom, hogy bármilyet veszel, mindenképp kell majd szervizeltetni idővel. Ezzel számolni kell. Főleg, ha otthon nem tudod cserélni az olajat sem.

Ha nagy területre kell, legyen önjáró funkciója, nagyon nagy segítség fizikailag. Sokkal könnyebb tolni, a legjobb, ha egy kézre eső karral tudod kapcsolni kényelmesen.

Ha nagy területet nyírsz, akkor legyen elég széles, minél kevesebbet kelljen fordulni.

márc. 14. 08:01
Makita.
márc. 14. 07:50
Sziasztok. Szeretnek venni egy benzines fűnyirót.Egyenlőre csak nézegetem őket, nembtudok dönteni mivel nem értek hozzá nem tudom milyen paraméterekkel bírjon hogy ne nyúljak mellé. Elég nagy területet kellene vele vágnom. Tudnátok segiteni? Köszönöm

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.