Megbízható fűnyíró (beszélgetés)
kedves Fi...
szerintem nö kezebe nem valo a fünyiro...
a barätnöm eddig minden fajtät cirka egy ev alatt le amortizält, mär egesz gyüjtemenyem van a tropa gepekböl.
nälam a terület ca.3.000 m2, nem tudom az nagynak vagy kicsinek szämit.
jo tanäcsot sajnos nem tudok adni.
Mondjuk nekem elektromos van, de évente kinyírok egyet. Aminek a motorja bírta, annak meg a burkolata ment szét.
Szóval figyelek :D
Önjáró ne legyen. Makita önjáró kb 1,5 évet bírt, a szakszervíz válasza: a hiba oka a por és a nedvesség 😂 Szobában kellene használni.
Közel 1 hektárnyi füvet nyír(t) vele az emberem, megsajnáltam, vettem neki egy fűnyíró traktort, az jó volt... Igaz az meg kigyulladt ember segge alatt 😂 ezek a gépek már nem a régiek.
Az a tapasztalatom, hogy bármilyet veszel, mindenképp kell majd szervizeltetni idővel. Ezzel számolni kell. Főleg, ha otthon nem tudod cserélni az olajat sem.
Ha nagy területre kell, legyen önjáró funkciója, nagyon nagy segítség fizikailag. Sokkal könnyebb tolni, a legjobb, ha egy kézre eső karral tudod kapcsolni kényelmesen.
Ha nagy területet nyírsz, akkor legyen elég széles, minél kevesebbet kelljen fordulni.
További ajánlott fórumok:
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Nifty és Prenatest, mennyire megbízhatóak?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Hol lehet találkozni, ismerkedni rendes, megbízható férfiakkal?