Hol lehet találkozni, ismerkedni rendes, megbízható férfiakkal? (beszélgetés)
Én arra vagyok kíváncsi hogy hol vannak olyan korban hozzám illő nők (30-40) akik ilyen férfit keresnek :)
A netes társkeresés egy katasztrófa lett szerintem. 11 éve még egyáltalán el lehetett beszélgetni emberekel, most már úgy tapasztalom mintha nem nagyon akarnának erre energiát fordítani a nők. Megfordult a fejemben hogy akkor tuti velem lehet a baj. Ok, pár kilót még le kéne adnom (rajta vagyok), de azért ügyelek a külsőmre. Kommunikatív, érdeklődő és elfogadó vagyok. Igaz eléggé introvertált és érzékeny lélek is, de hát senki sem tökéletes.
Vagy ha az embernek van gyermeke akkor már lefőtt a kávé?
Az én fiam közelmúltban menesztette barátnőjét. Ezt nem azért írom mert anyuci keres neki valakit. Soha nem adnám ilyenre a fejem, sőt most ő sem keres újat, így hát leírom:
Neki csak annyi elvárása volt eddig a nők irányában hogy legyen megbízható, és ne helyezze elé a nő a kutyáját fontossági sorrendben.
Hogy fiam milyen? nem akarom itt most fényezni mert valaki tényleg azt gondolná én keresek neki barátnőt. Annyit elárulok, hogyha az ő apja ilyen lett volna, össze tettem volna a két kezem. Rendes, megbízható, pont mint a címszóban. és a stb, ami nagy előny.
Sajnos se a nők, se a férfiak nem nagyon találják meg azt akit keresnek. Pedig sokszor nem nagy az igény, vannak akik csak egy olyat keresnek mint ők maguk.
Mi számít rendesnek?
Nem azt hallottam, hogy a rendesség bejönne a mai lányoknak, legalábbis a többségnek.
Az unalmas lehet. Én rendesnek mondom, érzem magam, de nem annak, akit nem használtak ki.
Megbízható? Sosem csaltam meg a mellettem lévőt, de a sütőt időben lekapcsolni, vagy elvárni tőlem, hogy egyszerre kettőnél több dologra figyeljek már nem megy, azaz nem bízhatod rám.
😄 Hjajj jó volt végigolvasni 😃 A helyes válasz a hol kell keresnire az az hogy a világban 😊
A buszon, a kajáldákban, a neten, a kondiban....mindenhol. 😃 Csak nezzel a szemeddel és menjél el a lábaddal a randira.
Én a párommal egy virtuális világban ismerkedtem meg. Ket evig csak barátok voltunk, aztán tali és soha többé nem akartunk egymás nélkül egy percet sem.
Titusz es Sanyi ti meg elmentek a náthás.... 😄 😄
És ha a sok degenerált, ostoba liba harinacis?
Máris más a helyzet :)
Igen, és bármilyen rosszul választanak, mit csinálnak ezek a nők? Csak panaszkodnak. Semmi egyebet. Pedig van, amelyiknek lenne lehetősége megszabadulni a választottjától, mert nem áll annyira rosszul anyagilag, hogy az utcára kerülne, de mégsem teszi, inkább jön és panaszkodik. Hogy ő mennyit megtesz, bezzeg az a pasi...ezt nem bírom még. Akkor nekem ne panaszkodjon. Cselekedni kellene, ennyi. Néhány fickóról egyszerűen süt a link életmód, az agresszivitás, az igénytelenség.És nem veszik észre sokan.
Van, aki szerint nekem magasak az elvárásaim :) nem mintha érdekelne mások véleménye úgy általában, csak ilyenkor a szememben az a nő (mert mindig valami ilyen lépni képtelen szerencsétlen nőci mondja) magát minősíti. Ennél valóban magasabb az elvárásom. Ne piáljon, ne cigizzen, legyen munkája és érzelmileg legyen nagyon érett. Nincs megalkuvás. Ha találok ilyet, akkor nagyon jó, ha nem, akkor pusztán jó az életem.
Ezt a magas elvárás dumát általában a társfüggő nők mondogatják, akiknek szinte mindegy, csak valaki horkoljon mellettük éjszakánként és biztosítsa azt, hogy a hölgyike ki tudja magát panaszkodni, ezzel elszívva mások energiáját.
Mindenkinek arra jut ideje, amire szán.
Csak manapság sok trendibb időtöltés létezik a beszélgetésnél.
Én egyszer találtam egyet.:)
Nem akarlak elkeseríteni,de lehet,hogy ő volt az utolsó...:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- Csak beszélgetni, ismerkedni szeretnék
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Hol, hogyan tudnék ismerkedni 30 év körüli, diplomás férfiakkal?
- Valaki ismerkedne és találkozna is itt valakivel ha megvan a szimpátia?