Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban... (beszélgetés)
most egy pár évig még nem tudok elválni pici baba miatt."
Igen, a családszeretet felülír mindent. A pici baba már 10 éves. Elváltál?
Sziasztok!
Érdekes, hogy egy-egy fórum hogy meghal.
Szeretőt keresek. Persze nem itt kell megtalálni próbálkozom különböző oldalakon.
Valahogy ugyanakkor azt nem tudom, hogy 20-40 között kb. mennyire akarnak a nők szeretővé lenni?
A kapcsolattól függően én a folytatástól sem zárkózom el, most egy pár évig még nem tudok elválni pici baba miatt.
A kapcsolat sajnos már semmit nem ér, e több összetevős így jutottam arra, hogy ahhoz, hogy a lelkemet megőrizzem, kicsit oda is legyen rám figyelve, jól érezhessem magam, nos hát bizony kéne valami az életembe.
Mit gondoltok? Esélyes egyáltalán ez így?
Budapesten élek. Ugyebár nem vagyok sovány, gyerek és házasság.
Ja és a vakságot ne felejtsük el, csak hogy még jobban rontsam az esélyeimet!
Kiváncsi vagyok a véleményekre.
Sziasztok!
Hű de régen nem jártak itt szeretők, vagy "volt szeretők"! :D
az milyen szerető, akik 3-4 hónaponta jön csak 1 éjszakára, aztán eltűnik, nem keres egy jó ideig? Azonkívűl,hogy rossz szerető?( ebből a szempontból)..
utálom emiatt..!!!
És akkor tudni fogod, vagy csak vélni? :)))
És mi lesz, ha azt majd komolyan veszik? :)))
értelek. a pasikat azért a f*rkuk vezérli a nőket pedig az érzelmek, kötődések.
ha egy pasi csal, az nem igazán jellemző, hogy szerelemből teszi, hanem inkább vmi újdonság kereséséséért, vmi izgalom befogadása, és saját felértékelődés miatt.
a nő viszont érzelmileg teszi oda magát, szeretné magát NŐnek érezni magát, szeretné ha aszerint bánnának vele.
még mindig azt mondom, hogy amit te lehetőségnek élsz meg, az a másiknak nem biztos, hogy az, és akarja is, vagy jobbnak látja.
tudod, van egy közmondás, járt utat járatlanért fel ne adj. sokan alkalmazzák, mivel az ismeretlenbe való belevágás nagy lelkierőt igényel, és felemészti az embert. rizikófaktor.
és ne feledkezzünk el a társfüggőségről sem. az új, mindig nagy vacakolással jár, változásokkal, és azt utálják az emberek.
hahaha... A férfi természete ilyen :DDD
A nő természete is ilyen, mégis van eszünk, és nem csalunk össze-vissza...
Na persze egy negatív EQ-val rendelkező emberke, jelenleg férfi nem tudja ezt felfogni... minek is, él a nagyvilágba... másokra nagy ívben tojik.
Vagy mi van, a pasik állatok???
Mert ugye az egyik legfontosabb ami megkülönbözteti az embert az állatoktól, hogy tudunk az ösztöneinknek, vágyainknak parancsolni, főleg, ha azzal megbántunk valaki mást.
Jó, hogy állatkertben nem mutogatunk pár szép példányt belőlük... :)
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel?
- Ti találkoznátok vele?
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?