Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hideg eperleves 2. recept

Hideg eperleves 2. recept

A Hideg eperleves 2. hozzávalói:
50 dkg eper
5 dl tej
2 dl tejföl vagy tejszín
cukor vagy méz


A Hideg eperleves 2. elkészítési módja:
Az epret megpucoljuk, megmossuk, felszeleteljük. A felszeletelt eper felét félretesszük. A másik feléhez hozzáadjuk a tejet, és jó alaposan összeturmixoljuk. Hozzákeverjül a tejfölt vagy tejszínt. Annyi tejfölt vagy tejszínt adunk hozzá, hogy ízlésünknek megfelelő sűrűségű legyen a leves. Ha szükséges, mézet vagy cukrot adhatunk a leveshez. Ha kész, belekeverjük a félretett eperdarabokat, és jól lehűtjük a levest. Édesszájúak tejszínhabbal tálalhatják.

Nem saját recept.
Ma készitettem el, nagyon finom :))
Nyami


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hideg eperleves 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook