Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Sóskaleves malachússal recept

Sóskaleves malachússal recept

Elkészítési idő 30 perc

A Sóskaleves malachússal hozzávalói:
1-1.5 kg bőrös malac,
30-40 dkg sóskapüré (jó a fagyasztottis)
,só,
ételízesítő,
0.5 l. tejföl.


A Sóskaleves malachússal elkészítési módja:
Az újnyi csíkokra ( kb.2 cm) vágott húst (oldalas,comb) kb 3 l. vízben felteszem főni.Sóval, vegetával ízesitem. Ha hús már félpuha, beleöntöm a sóskapürét.Ha kell, sózom és citromlével, vagy citromsavval savanyitom. Akkor az igazi, ha kellemesen savanykás íze van. Ha a hús teljesen megfőtt, a tejfölben elkeverek egy evőkanálnyi lisztet és ezzel behabarom a levest. Ha átforrt, fogyasztható.

Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A sóskaleves malachússal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook