Duna-hullám recept


30 dkg cukrot,
25 dkg margarint,
5 tojássárgáját kikeverünk
1,5 dl tejjel, pici sütőporral,
1 csomag vanilincukorral,
40 dkg liszttel
és az 5 tojás felvert habjával.
A Duna-hullám elkészítési módja:
Kétfelé vesszük, a sárga tésztát alulra tesszük, a másik felébe kakót keverünk és ráöntjük a sárga tésztára. Meggyel sűrűn megrakjuk és sütjük. Krém: 6 dl tejet 2 csomag vaniliás vagy banán ízű pudingporral felfőzünk 10 dkg Rámát, 10 dkg pocukrot és 1 vanilincukrot kikeverünk. A két krémet összekeverjük és a kész tészta tetejére kenjük. Csokimázzal leöntjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Aramis39, 2007. ápr. 28. 18:12
A duna-hullám elkészítési módja és hozzávalói.