Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Varsói saslik recept

Varsói saslik recept

Elkészítési idő 30 perc

A Varsói saslik hozzávalói:
Hozzávalók
300 g libamáj
150 g füstölt szalonna
80 g libazsír
só, bors, zsálya


A Varsói saslik elkészítési módja:
A májat és a szalonnát nagyobb kockákra vágjuk, meghintjük sóval, borssal és zsályával, majd a szalonnát és a májat felváltva hurkapálcára tűzzük, és a felhevített libazsírban hirtelen átsütjük


Kategória: Húsételek receptjei


A varsói saslik elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook