Túrótorta evapolya módra recept




10 tojás
8 kanál Kanderer por
7 kanál Norbi liszt
1 kg zsírszegény túró
1 csomag aszalt szílva
1 csomag mazsola
1 zsírszegény tejszín
norbi cukorpótló
1 kisüveg diétás áfonyalekvár
A Túrótorta evapolya módra elkészítési módja:
A piskótát a szokásos módon elkészítjük, csak nem cukrot, hanem, kanerert és Norbi féle apdate lisztet adunk hozzá.Kettévágjuk, és a mindenféle jóval ízesített, habosra vert túrót és tejszínt összekeverjük, habfixálóval rögzítjük és a két félbevágott torta tetejére tesszük. Az áfonyalekvárt a tetejére kenjük, zselatinnal rögzítjük és hűtőbe tesszük.
Nagyon megjártam a piskótánál a folyékony édesítővel, mert szabályos ragacs lett és ezután megsütve a piskóta olyan volt, mint a csizmatalp. 10 tojásom meg a munkám bánta.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: evapolya, 2007. ápr. 28. 16:20
A túrótorta evapolya módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.