Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Túrótorta evapolya módra recept

Túrótorta evapolya módra recept

Elkészítési idő 50 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Túrótorta evapolya módra hozzávalói:
10 tojás
8 kanál Kanderer por
7 kanál Norbi liszt
1 kg zsírszegény túró
1 csomag aszalt szílva
1 csomag mazsola
1 zsírszegény tejszín
norbi cukorpótló
1 kisüveg diétás áfonyalekvár


A Túrótorta evapolya módra elkészítési módja:
A piskótát a szokásos módon elkészítjük, csak nem cukrot, hanem, kanerert és Norbi féle apdate lisztet adunk hozzá.Kettévágjuk, és a mindenféle jóval ízesített, habosra vert túrót és tejszínt összekeverjük, habfixálóval rögzítjük és a két félbevágott torta tetejére tesszük. Az áfonyalekvárt a tetejére kenjük, zselatinnal rögzítjük és hűtőbe tesszük.

Nagyon megjártam a piskótánál a folyékony édesítővel, mert szabályos ragacs lett és ezután megsütve a piskóta olyan volt, mint a csizmatalp. 10 tojásom meg a munkám bánta.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A túrótorta evapolya módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook