Gyümölcsleves egyszerűen-főzés nélkül recept


4 személyre:
1 kg Sole bármilyen ízű gyümölcsjoghurt(kis kancsóban van:D)
2 csomag vaníliás cukor
1db 450 grammos bármilyen gyümölcskonzerv
kevés gyümölcslé, ez is bármilyen ízű lehet
fahéj ízlés szerint
A Gyümölcsleves egyszerűen-főzés nélkül elkészítési módja:
A joghurt harmadát egy edénybe öntöm, beleteszek egy csomag vaníliás cukrot és beleöntök egy kis gyümölcskonzerv-levet. Alaposan összekeverem. Majd megint joghurtot öntök bele, meghintem fahéjjal és öntök bele gyümölcskonzerv-levet is. Ismételten megkeverem. Végül a maradék joghurtot is belevegyítem, majd vaníliás cukrot teszek bele, beleöntöm a maradék gyümikonzerv-levet is és jól megkeverem. Ekkor még egy kicsit sűrű a lé, ezért hígítom egy kevés gyümölcslével. Ízlés szerint teszek bele. Ha ez kész, a gyümölcskonzervből kiszedem a gyümölcsöt, és felaprítom, majd alaposan belekeverem a levesbe. Ezután hűtőbe teszem, és egy fél óra múlva hidegen tálalom.
Én alapvetően epres joghurttal, barackkonzervvel és bármilyen gyümölcslével csinálom(ma például 100%-os almalevet tettem bele, és láss csodát úgy is jó volt), de tényleg teljesen mindegy mit tesztek bele! Isteni finom, próbáljátok ki!!!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Vallaky, 2007. máj. 6. 18:06
A gyümölcsleves egyszerűen-főzés nélkül elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.