Halfilé kakastaréjjal recept
A Halfilé kakastaréjjal hozzávalói:80 dkg tengeri halfilé
30 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
1 csapott evőkanál pirospaprika
1 késhegynyi őrölt bors
só
A Halfilé kakastaréjjal elkészítési módja:
A halszeleteket besózzuk. A szalonnát felszeleteljük, felső szélét 1 cm-re bevagdossuk, megpirítjuk, majd zsiradékából kiszedve félretesszük. A hagymát felkockázzuk, aranysárgára dinszteljük a szalonnazsírban, elkeverjük pirospaprikával, őrölt borssal, - hozzáadjuk a halat és óvatosan átforgatva megsütjük, - úgy, hogy a halszeletek ne törjenek össze. A halszeletek tetejére rakjuk a kakastaréjokat (kisült szalonnát) és sajtos daragombóccal tálaljuk.
Lásd a receptek között: sajtos daragombóc
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Bártfai Andrea, 2011. dec. 24. 09:15
A halfilé kakastaréjjal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.