Hagymás ecetes virslisaláta recept
A Hagymás ecetes virslisaláta hozzávalói:2 fej hagyma,
4 pár virsli,
2 evőkanál 20 %-os ecet,
2 kiskanál só,
1 evőkanál cukor,
késhegynyi őrölt bors,
2 evőkanál petrezselyemzöld,
1 evőkanál olaj.
A Hagymás ecetes virslisaláta elkészítési módja:
A virslit megfőzöm és hűlni hagyom. A hagymát felkarikázom, sózom, majd kb 20 percig állni hagyom. Rászórom a cukrot, a borsot, ráöntöm az ecetet és kb 3 dl vizet. Beleszórom a petrezselyemzöldet, leöntöm az olajjal és belekeverem a felkarikázott virsliket. Jól behűtve tálalom.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2008. szept. 30. 17:46
A hagymás ecetes virslisaláta elkészítési módja és hozzávalói.