Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Hagymás ecetes virslisaláta recept

Hagymás ecetes virslisaláta recept

A Hagymás ecetes virslisaláta hozzávalói:
2 fej hagyma,
4 pár virsli,
2 evőkanál 20 %-os ecet,
2 kiskanál só,
1 evőkanál cukor,
késhegynyi őrölt bors,
2 evőkanál petrezselyemzöld,
1 evőkanál olaj.


A Hagymás ecetes virslisaláta elkészítési módja:
A virslit megfőzöm és hűlni hagyom. A hagymát felkarikázom, sózom, majd kb 20 percig állni hagyom. Rászórom a cukrot, a borsot, ráöntöm az ecetet és kb 3 dl vizet. Beleszórom a petrezselyemzöldet, leöntöm az olajjal és belekeverem a felkarikázott virsliket. Jól behűtve tálalom.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A hagymás ecetes virslisaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook