Ha apródon eladtam s az illető vállalta, hogy ajánlás nélkül küldjem el a csomagot, mi a bizonyíték hogy tényleg megkapta vagy sem? (beszélgetés)
blokk? milyen blokk?
a postán százával találsz eldobott blokkolat.
olyan blokkod van-e amely arról szól, hogy te vagy a feladó ő a címzett és milyen súlyú a csomag
Szia!
Én is egyszer vettem könyvet egy lánytól a neten, és nem ajánlva kértem. Nem szemétségből, csak puszta naivitás volt. Nem gondolkodtam ésszerűen.
Azt az idegeskedést senkinek sem kívánom. Majdnem két hétig nem kaptam meg semmit. Már azon voltam, hogy írok neki, hogy elküldte-e tényleg, pedig levélben írta, hogy xy időpontban megy a postára feladni.
Két hét után megérkezett a könyv, de nem éri meg azt a pár forintot az idegeskedés.
Anya egyszer ékszereket vásárolt hasonló módon. A hölgy tudta bizonyítani, hogy elküldte, viszont a postán ellopták.
Nem biztos, hogy a küldő/vásárló a hibás. Lehet, hogy a postán lopták el. Nem egy ilyen példa volt.
Egyszer rádióban mondták, hogy csináltak egy tesztet, és pénzt raktak borítékba. Több, mint a fele esetben nem érkezett meg a levél, mert ellopták a pénzt.
Mindenesetre remélem, hogy nem lesz semmi baj, és tényleg csak nálatok is a posta késlekedik. :)
Az kár, hogy ott nincs értékelés. Bár én nem használom ezeket, csak hallottam, hogy más helyeken értékelik, és akik sok jó értékelést kapnak, azoknál ilyen nem tapasztalható.
Legközelebb kösd ki, hogy csak ajánlva adod fel!
1200 ft volt postával együtt.
Nincs értékelés azon az oldalon.
Az is lehet, hogy direkt nem kérte ajánlva, és lehet, hogy mindenkinek akitől rendel, azt mondja, hogy nem érkezett meg.
Ha nem ajánlva adtad fel, szerintem nem tudod bizonyítani még blokkal sem, mert az gondolom nem látszik, hogy kinek küldted.
Azon az oldalon, ahol te eladtad, nincs értékelés, hogy ki milyen korrekt egy ügylettel kapcsolatban?
Leírom én is. Csakis ajánlottan küldök el mindent.
Azért írtam le, hogy aki olvassa okuljon belőle, hogy hiába kérik simán az a pár Ft ráfordítás megéri a nyugalmat, ha meg beleköt, hogy úgy nem kell, akkor már előre megspórol az ember magának egy kellemetlenséget.
További ajánlott fórumok:
- Meg van az Istenre, mint teremtőre vonatkozó bizonyíték
- Feladtam egy csomagot, már megkaptam az érte járó pénzt, de a postán elkeveredett, mit tehetnék?
- Mit tennétek, ha meglopna egy közeli ismerősötök? Tudod, hogy ö volt, de még nincs bizonyíték!
- Mit tudok tenni, ha párom zsarol a gyerekkel? (Megcsalt, de közvetlen bizonyítékom nincs)
- Tetoválás - szerelmünk ékes bizonyítékaként
- Feladástól mi volt a leghosszabb idő, hogy megkaptál egy levelet, vagy csomagot? Mennyi késés fér bele a postánál?