Tetoválás - szerelmünk ékes bizonyítékaként (beszélgetés)
Értem .
Ha a gondolat megfogant a fejedben , úgyis megfogod tenni :) Már csak azon tűnődj el, hogy egy nem biztos hogy sírig tartó dologért bevállalsz e egy sírig tartó dolgot :)
Én enm tennék fel tetkót, de izlések és pofonok.
Hogy ki miért tesz fel->ürügy mindig lesz hozzá.
Akár ékes, akár nem.
:)
8 éve.
Terveket már kilőttük, kiaknáztuk mindet. :-)
Most már csak jól érezzük magunkat!
Szép , mint gesztus , de sosem csináltatnék csak ezért maradandó dolgot !
Nem olvastam végig a többi hozzászólásodat így nem tudom mióta vagytok együtt , mik a terveitek stb ..de egy biztos ..SOHA nem tudhatod ,hogy ő -e a nagy ő , és azt sem tudhatod hogyan alakul az életetek , így a szerelem bizonyítékából lehet örökre megmaradó rossz emlék is ! Írod ..szereted a tetoválásokat ..csináltass , de ne ezért :)
Én is imádom őket , van is néhány ..de mindegyikhez saját "emlék" fűz ..nem egy férfi .
Szerintem sem bánnám meg :-)
Egyik barátom másnap, ahogy megnősült, magára tetováltatta, hogy plures eandem rem in solidum possidere non possunt feliratot, hogy ezzel erősítse magában, hogy ettől még nem dőlt össze a világ, folytathatja a playboy életvitelét :-D
Jogász vagy? Vicces, mert én is.
A tetkóra visszatérve: szerintem csináld!
Kb. ugyanez!
Nálunk is a gyerek monogrammja lenne a középső motívum.
Csak nekem a hátamon lenne :) Az idézet meg kvázi riba.c rendszámként(így hívják felénk a kiscsajok derekán a nonfi mintát :-D) foglalna helyet a derekamon.
Talán rosszul fogalmaztam meg a fórum címét...
Nem hódolok be neki, nem alávetni akarom magam. 16 éves korom óta vonzottak a tetoválások. Van is pár. A munkám, ami az egyik szerelmem, annak is a latin nevét megcsináltattam.
Úgy gondolom, amikor azt érzem, hogy feltétlen kell egy, hogy ez igazán szép gesztus lenne. Hiszen a családról szólna ez a motívum. Amikor éppen úgy gondolom, hogy ez picit elcsépelt lenne, akkor meg úgy érzem, hogy minek!
Teljes kettősség van bennem ezzel kapcsolatban.
sziasztok....
Nekem nem sokon múlott...
Mi a kézfejünkre akartunk egy fél-fél szívet tetováltatni, szépet, dekoratívat, ami úgy lesz egy egész, ha egymás mellé tesszük a kezünket...
Nagyon nem sok választott el a dologtól!!! Rá félévre szakítottunk, mert nem érzi azt, amit kéne... :)
Hát ilyen az élet. Pedig akkor úgy szeretett, hogy magárra varratott volna...
valóban erősen meggondolandó!
ma 11-ig kellett volna jeleznem, hogy mikor óhajtom, de kértem 2 hét gondolkodási időt a Művésztől :-)
nonfiguratív baromságot akkor sem varratnék magamra, ha fizetnének.
név... az sem
névbetűk lennének a kezdet és a vég körül, amit lezárna egy idézet.
bárminek vége szakadhat, ezzel tisztában vagyok. de mi már egy család vagyunk. nagy gonosztettet kéne valamelyikünknek véghez vinni, hogy kenyértörésre kerüljön a sor.
a név problémás... gondolj bele, ha vége a lamúrnak, akkor átütteted? vagy ugyan olyan nevűt keresel? ez ciki sztem...
ha csak egy nonfiguratív valami, az meg mire lenne bizonyíték? az bár kinek lehet bár mi miatt...
oké :-)
nem csalnám meg - ezt már kipipálhatom, mert nem csaltam meg, most sem teszem és a jövőt bár nem látom, de akkor sem tervezem :)
Ki, hogy vélekedik? Már kaptam egy-két tanácsot, de szívesen venném, ha többen állást foglalnának e téren!
Negatív-pozitív, hideg-meleg, minden jöhet! :-)
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Hogyan szerezzük vissza a szerelmünket? Illetve hogy kapjuk meg azt, akit szeretnénk?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Meg van az Istenre, mint teremtőre vonatkozó bizonyíték